Els EEUU de Trump i Erdogan culpables de la mort d’Hevrin Khalaf i de molts Kurds. Vergonya! Infinita vergonya!

  

Escric això, impotent, en defensa del Poble Kurd, de les dones Kurdes lliures i valentes
com la Hevin Khalaf.   Tristesa infinita !!!

(A la Catalunya, sotmesa per Espanya, de moment, els malparits només t’encanonen!)
(Llibertat per a Catalunya i pel Kurdistan !)

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic
(Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002)

————-

Notícia extreta de Vialweb:

Les forces proturques van executar ahir la líder política kurda Hevrin Khalaf, de 35 anys, segons que han informat les forces kurdes i l’Observatori Sirià de Drets Humans i recullen diaris com The Independent The Guardian. Khalaf era una defensora dels drets de les dones i de les minories kurda i cristiana i el seu partit aposta per la concòrdia entre àrabs i kurds.

Els grups amb suport turc han matat nou civils, entre els quals es troba Khalaf. Segons que han informat les Forces Democràtiques Síries, la secretària general del partit kurd Futur de Síria i el conductor que l’acompanyava van ser afusellats després d’una emboscada.

Totes les mobilitzacions contra la sentència

Vols rebre al teu correu totes les reaccions a la sentència i les mobilitzacions que es vagin convocant. Apunta’t aquí.

txell feixas@txellfeixas

Kurdistan sirià: la líder del partit kurd Futur de Síria, Hevrin Khalaf, de 35 anys, entre la desena de civils i milicians kurds executats pels rebels islamistes a sou d’Erdogan, segons les SDF.

Mostra la imatge al Twitter
1.045 persones estan parlant sobre això

Els vídeos registrats pels assassins han estat distribuïts a Internet i també mostren diverses persones sent disparades repetidament. Funcionaris nord-americans han suggerit que el metratge és autèntic.

___________

Kurdistan (Siria)

Asessinada per invasors turcs Hevrin Khalaf, secretària general del Partit Futur

Khalaf i el seu xòfer van ser trets del seu cotxe i,
tot seguit els van assassinar disparant a boca de canó.

(A Catalunya, de moment, els malparits només t’encanonen!)
(Llibertat per a Catalunya i pel Kurdistan !)

Hevrin Khalaf, secretaria general del Partit del Futur sirià, circulava per la carretera M-4, prop de la localitat de Tel Abyad, quan el seu cotxe va ser interceptat pels grups armats a les ordres de l’exèrcit turc. Khalaf i el seu xòfer van ser trets del seu cotxe i, tot seguit els van assassinar disparant a boca de canó.

Es diu que el Partit del Futur Sirià és un partit que aposta per la multiculturalitat de Síria. Defensa els drets dels cristians i de les minories religioses i treballa per la concòrdia entre àrabs i kurds.

Format en 2018, el Future Syria Party és un dels més grans moviments polítics àrabs al nord-est de Síria. El partit és un aliat clau de l’SDF dominat pels kurds, que controla la regió.

D’altra banda, cal recordar que entre els membres més destacables de l’SDF es troben les YPG i les YPJ, que fins a finals de gener del 2018 van comptar amb el suport militar dels Estats Units i la major part de potències occidentals agressores contra el legítim Govern de Bashar al-Assad.

(Insurgente)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *