BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

3 d'octubre de 2019
1 comentari

La millor resposta: Complir el Mandat. El millor regal: un Consell Local.

Tants Consells com Consultes, més encara perquè no depenen del color polític dels càrrecs electes:

Fer real i efectiu el projecte dels Consells Locals “de” i “per” la República no serà gens fàcil. Però això sí que no ens fa por.

La Declaració d’Amer és molt potent com ho fou la Consulta d’Arenys i més si es multplica. El CLpR d’Amer molt proper al CLpR de Waterloo … tots som cèl’lules mare territorials de la incipient República Catalana Independent.

Aquest projecte dels Consells de la República té una gran força de regeneració, il’lusió i vertebració territorial i per tot l’independentisme i nou republicanisme.

De moment aquesta idea regeneradora comença escampar-se. L’ideal serà tants Consells com Consultes, tants com municipis, barris, districtes, associacions, agrupacions de veïns, familiars, amics.

https://www.vilaweb.cat/noticies/consell-local-republica-cornella/

https://www.vilaweb.cat/noticies/amer-es-constitueix-en-consell-local-per-la-republica-i-es-declara-territori-lliure-i-sobira/

La millor resposta: Complir el Mandat del 1r d’octubre. El millor regal: un Consell Local.

Salvador Molins, CLR*BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya)

 

  1. Xirinacs ho tenia clar, hem perdut massa temps, som el poble de el gara, gara, de l’ara no toca, de la pluja fina i de l’ara no toca. Ens cal agafar el toro per els collons ara, però amb els ànecs de la genialitat res de res.
    No tenim líders i si en surt un el demonitzen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!