“Espanya” la lladre i la repressora. Via fora ja!

Espanya porta en crisi 300 anys.
per Josep Soler

Quan l’imperi va perdre el gruix de les colònies, en comptes de fer una Commonwealth com UK, va preferir subsistir en crisi perpètua.

Podem dividir la seva història en tres etapes espoliatives:  immigració i espoliació d’Amèrica, immigració i espoliació només de Catalunya  i  l’actual d’espoliació de Catalunya i la resta d’europeus.

No és cap problema la crisi per Espanya, és el seu “modus vivendi”, sempre la centrifuga cap els altres. Ara els hi toca als europeus. Els pobres alemanys es pensen que manen ells. Però qui mana avui a Europa, és Espanya. Els té a tots agafats per la cartera, que és l’únic talent d’Espanya.

Extret de Vilaweb: Resposta a l’Editorial, per Josep Soler

——————-

Judicis del Divorci entre Catalunya i Espanya. Cadenes de comandaments del 1r oct.

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-jutge-demana-a-interior-i-a-la-policia-nacional-que-aporti-la-cadena-de-comandament-de-loperatiu-de-l1-o/?f=amat

El jutge que investiga les càrregues policíaques a Barcelona l’1-O ha demanat a la Secretaria d’estat de Seguretat i a la policia espanyola que aportin l’anomenada cadena de comandament de l’operatiu, és a dir, que identifiquin els funcionaris que la van integrar, segons que ha avançat Eldiario.es i ha confirmat per Twitter el regidor de Drets de Ciutadania de Barcelona Marc Serra.

Marc Serra Solé@MarcSerraSole

🔴 Un altre pas endavant per aconseguir justícia per les càrregues de l’ a BCN. El Jutge dóna la raó a @bcn_ajuntament i ordena a Interior que identifiqui tota la “cadena de mando”. Ho expliquem a aquí:https://m.eldiario.es/catalunya/politica/Interior-cadena-mando-operativo-Barcelona_0_943156002.html 

Mostra la imatge al Twitter
119 persones estan parlant sobre això

D’aquesta manera, accepta la petició de l’Ajuntament de Barcelona, que exerceix d’acusació popular per les càrregues comeses a diverses escoles de la ciutat. El jutjat d’instrucció 7 ja ha citat a declarar com a investigats 55 policies espanyols per aquest cas, entre els quals vuit caps, tots els que van dirigir el dispositiu a Barcelona.

Amb el nou requeriment d’informació, el magistrat vol dilucidar qui van ser els responsables d’ordenar les càrregues de l’1-O contra els votants, una qüestió que no s’ha pogut aclarir fins ara, atès que els policies que han declarat han dit que obeïen instruccions d’una prefectura d’unitat d’intervenció, sense precisar qui la conformava.

Concretament, el magistrat demana al govern espanyol i a la policia espanyola que detallin la identitat dels funcionaris que integraven la cadena de comandament, la categoria d’aquests funcionaris i que donin informació sobre el funcionament d’una aplicació informàtica de la policia espanyola anomenada ‘gestor d’esdeveniments’ i com va ser utilitzada durant el Primer d’Octubre.

Un altre requeriment del jutge són les actes que es van aixecar en les reunions prèvies que va fer la policia espanyola per a planificar el dispositiu per a impedir el referèndum, tal com va ordenar el TSJC.

L’Audiència de Barcelona va instar el jutge instructor a investigar les ‘ordres concretes’ rebudes pels agents que van efectuar les càrregues a Barcelona. Durant la investigació, alguns dels comandaments encausats ja van comparèixer com a investigats per declarar per la seva actuació als centres de votació, però ara hauran de presentar-se novament davant el jutjat per donar explicacions sobre les ordres que van donar als agents en cadascun dels col·legis dels quals s’havien fet responsables.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *