BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de setembre de 2019
0 comentaris

11S 2019: Diguem un “PROU” cada volta més massiu, més contundent, més persistent i insistent.

  


EXIGIM LA UNITAT ESTRATÈGICA DE TOT L’INDEPENDENTISME PER COMPLIR EL MANDAT DE TOTS I PER A TOTS, MANDAT DECIDIT I VOTAT EL 1r i el 27 d’octubre del 2017.

Assistim tots aquest 11S a Barcelona.  Reafirmem-nos en el 1r d’octubre i determinem-nos en completar el que va mancar a la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 per a Implementar la nova República Catalana independent.

L’11S  de cada any i  en totes les manifestacions independentistes de Catalunya,   la gent DESBORDA totes les limitacions que ens intentem imposar tan des del propi imaginari desgavellat per tants anys d’esclavatge, com des dels partits o des de les associacions … la gent, sempre fidel, desborda i empeny!

La lluita per a la Independència de Catalunya també enguany ha d’esdevenir una gran riuada que s’ho emporti tot, ho arrossegui i ho escampi tot,  … les psicosis i depressions, les pors, els cansaments, els mals rotllos i les divisions. Un aiguat que ens passi per sobre de tots i ens netegi i purifiqui de partidismes i divisions, Puigdemonts, Junqueras, Torras i Torrents, ANC i ÒMNIUM, Casals Independentistes d’un partit i Casals Independentistes d’uns altres partits, grans i joves, dones i homes.

Complim, doncs, el mandat del nostre Poble, edifiquem la República incipient i afanyem-nos a començar el Procés Constituent; endarrerir-lo tant ha estat el pitjor error que hem fet al llarg d’aquests dos anys de repressió, incertesa i dubtes. Què esperem? Comencem el Procés Constituent! aquesta és una fase fonamental de com plantar-se amb dignitat davant de qualsevol sentència de l’enemic que ens empresona, exilia, acusa, multa i condemna.

Actualment, al segle XXIè, davant de problemes molt complexes s’hi proposen i executen còctels de solucions. Davant la sentència condemnatòria i davant la necessitat urgent de divorciar-nos d’Espanya haurem d’aplicar solucions imaginatives, senzilles i persistents, un bon còctel per a edificar la República i diverses columnes que li han d’assegurar el sosteniment, en aquest camí no hem d’abandonar ni un moment la lleialtat al 1r i al 27 d’octubre, ben al contrari ens cal reforçar-ne la consciència i empescar-nos-les per dir un “PROU” cada volta més massiu, més contundent, més persistent i insistent.

Aquest 11’S  anem tots a Barcelona i tornem a desbordar tots els límits i totes les cotilles que no ens deixen avançar:  IN-DE-PEN-DÈN-CIA  JA !

Aquest 11’S de 2019 fem que les estelades tornin onejar com mai. Desbordem Barcelona: Reafirmem el 1r d’octubre i completem la DUI.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta … (Membres del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.)

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!