11S 2019: Diguem un “PROU” cada volta més massiu, més contundent, més persistent i insistent.

  


EXIGIM LA UNITAT ESTRATÈGICA DE TOT L’INDEPENDENTISME PER COMPLIR EL MANDAT DE TOTS I PER A TOTS, MANDAT DECIDIT I VOTAT EL 1r i el 27 d’octubre del 2017.

Assistim tots aquest 11S a Barcelona.  Reafirmem-nos en el 1r d’octubre i determinem-nos en completar el que va mancar a la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 per a Implementar la nova República Catalana independent.

L’11S  de cada any i  en totes les manifestacions independentistes de Catalunya,   la gent DESBORDA totes les limitacions que ens intentem imposar tan des del propi imaginari desgavellat per tants anys d’esclavatge, com des dels partits o des de les associacions … la gent, sempre fidel, desborda i empeny!

La lluita per a la Independència de Catalunya també enguany ha d’esdevenir una gran riuada que s’ho emporti tot, ho arrossegui i ho escampi tot,  … les psicosis i depressions, les pors, els cansaments, els mals rotllos i les divisions. Un aiguat que ens passi per sobre de tots i ens netegi i purifiqui de partidismes i divisions, Puigdemonts, Junqueras, Torras i Torrents, ANC i ÒMNIUM, Casals Independentistes d’un partit i Casals Independentistes d’uns altres partits, grans i joves, dones i homes.

Complim, doncs, el mandat del nostre Poble, edifiquem la República incipient i afanyem-nos a començar el Procés Constituent; endarrerir-lo tant ha estat el pitjor error que hem fet al llarg d’aquests dos anys de repressió, incertesa i dubtes. Què esperem? Comencem el Procés Constituent! aquesta és una fase fonamental de com plantar-se amb dignitat davant de qualsevol sentència de l’enemic que ens empresona, exilia, acusa, multa i condemna.

Actualment, al segle XXIè, davant de problemes molt complexes s’hi proposen i executen còctels de solucions. Davant la sentència condemnatòria i davant la necessitat urgent de divorciar-nos d’Espanya haurem d’aplicar solucions imaginatives, senzilles i persistents, un bon còctel per a edificar la República i diverses columnes que li han d’assegurar el sosteniment, en aquest camí no hem d’abandonar ni un moment la lleialtat al 1r i al 27 d’octubre, ben al contrari ens cal reforçar-ne la consciència i empescar-nos-les per dir un “PROU” cada volta més massiu, més contundent, més persistent i insistent.

Aquest 11’S  anem tots a Barcelona i tornem a desbordar tots els límits i totes les cotilles que no ens deixen avançar:  IN-DE-PEN-DÈN-CIA  JA !

Aquest 11’S de 2019 fem que les estelades tornin onejar com mai. Desbordem Barcelona: Reafirmem el 1r d’octubre i completem la DUI.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta … (Membres del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.)

 

 

Afegeix un comentari

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *