La unitat del poble lleial al 1r oct, … i més respostes de retruc.

  

La Unitat Estratègica de tot l’independentisme per a complir el mandat del 1r d’octubre, o sigui per edificar la nostra República i implementar-la, és de retruc la millor eina per fer front a l’atac combinat d’Espanya contra Catalunya.

La millor política que hem d’emprendre els catalans independentistes és passar d’Espanya, obstacularitzar-li el camí i dedicar-nos a edificar la nostra República fora del sistema espanyol. Parlem amb claredat, el nostre nord ja està marcat, facin el que vulguin no farem marxa enrere.

Avui a Vilaweb hi ha tres temes de suma importància, ben auto centrats, que aborden l’estratègia per a Completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 i així implementar la República Catalana i fer-la efectiva. Són sobre l’aposta del Partit Demòcrata Català, una entrevista al Sr. Baños i una entrevista al Sr. Riera de La Cup. Posem-hi atenció. Aquest és el camí. Aquestes són les qüestions que més ens interessen i més ens han d’interessar.

Res millor per a vèncer i assolir la nostra única victòria “La Independència” que dedicar-nos de cap a peus en assolir la unitat dels independentistes estructurada sobre el nostre territori passant de l’autonomisme que l’enemic i alguns dels nostres (?) ens volen fer empassar.

Els partits independentistes que s’auto anomenen republicans i sobiranistes ens han de témer més a nosaltres -el poble independentista lleial i votant del 1r d’octubre-, si cap, i a la nostra unitat estratègica que no pas al repressor estat espanyol, quan vegin que molt aviat perdran la dignitat, el partit i la cadira. Si no ens hi afanyem quan això passi ja haurem perdut un temps massa valuós.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC. (Berga)

PS:  Unitat del poble català lleial al mandat del 1r oct, … de retruc és una contundent resposta a les sentències.

Primers passos per a la Unitat Estratègica de tot l’independentisme:
La millor puntuació d’aquest blog és, avui, per Demòcrates de Catalunya

https://www.vilaweb.cat/noticies/democrates-implementar-dui-govern/ (*****)

https://www.vilaweb.cat/noticies/cup-vaga-general-sentencia/?f=rel  (**)

https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-antonio-banos-anc/  (***)

 

  

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *