Colau, flagell de la desunió d’ERC, fa venir el seu Cavall de Troia: L’ex alcaldesa de Madrid contra el 1r d’octubre i la DUI.

 

Venen de Madrid amb aires de mestre tites, llops disfressats de xais.

Disfressada de pare pedaç Manuela Carmena ens vol salvar la vida als catalans però en l’expressió se li veu la de sota, diu textualment:

“Aquesta pretensió de la declaració unilateral d’independència de Catalunya o el referèndum”

Sra. Colau, vosté molt dissimuladament ens envia un Cavall de Troia, molt tronat però extremadament perillós, la Sra. Manuela.   Bons consells ens pot donar aquesta senyora a qui Vox a desbancat del seu càrrec.

O sigui que la voluntat del poble de Catalunya és una “pretensió” … “que mai s’hauria d’haver donat”!
“sabent el dany que fan aquests processos”

Sí Sra. Manuela hi ha una solució que serà bona per a tothom i és el respecte absolut per a les decisions de Catalunya, sobretot la més important de totes les decisions dels Catalans, esdevenir de nou la República Catalana Independent. Vostè i els seus compatriotes respectin totes les nostres decisions, res serà tan bo per a Catalunya i per a Espanya.

Qualsevol llei presentada, tramitada i aprovada al Parlament Català, vostès els espanyols, lluny d’anular-la i  entorpir-ne l’aplicació la poden millorar-la als seus respectius Parlaments i si ens convé farem els canvis convenients pel bé comú del nostre Poble. Així amb una sana competència millorarem les condicions de vida de tots. Aquesta és l’única col·laboració que ens cal tant de la societat civil espanyola, com de les institucions espanyoles:     Absolut respecte a la voluntat i sobirania dels catalans, allò que vostés mai han tingut envers nosaltres, mai!

Creguim, Sra. Manuela, la Independència i la plenitud de Catalunya no és cap pretensió, és l’anhel permanent d’un Poble mil·lenari que quan va esdevenir per allà l’any 985  a Madrid sols hi devien haver unes poques cabres.

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC, Berga.

PS: Segons el Sr. Torrent d’ERC, President del Parlament Català, anar separats a les eleccions ens dona més bons resultats als independentistes, sobretot com la Colau i com la Diputació …. això sí que són bons resultats!

Colau, flagell de la desunió d’ERC, fa venir el seu Cavall de Troia: L’ex alcaldesa de Madrid contra el 1r d’octubre i la DUI.

——————————

Notícia de Vilaweb:

L’ex-batllessa de Madrid Manuela Carmena ha demanat des de Barcelona que la societat civil prengui protagonisme per trobar solucions al conflicte català: ‘Sóc optimista i crec que trobarem la fórmula més adequada que ens satisfaci a tots, catalans i espanyols. Però no la trobarem si la societat civil, no les institucions, no ens posem a treballar’.

Carmena, que serà l’encarregada de llegir el pregó d’enguany a la festa major de Barcelona, ha relacionat l’acuge de Vox amb els fets de l’octubre del 2017: ‘Aquesta pretensió de la declaració unilateral d’independència de Catalunya o el referèndum en unes condicions que mai s’hauria d’haver donat ha perjudicat Catalunya i Espanya. No tinc cap dubte que Vox és una conseqüència en part d’aquest procés. Sabent el dany que fan aquests processos, fem tot el que puguem per col·laborar en la solució’, ha afirmat’.

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *