La psicosi de la impotència independentista. Comencem!

    

Hi ha una cosa que ens té tenallats, incapaços d’aixecar el cap, depressius. Es tracta de copsar la nostra incapacitat per forçar la implementació de la República Catalana Independent que vàrem decidir i ordenar-nos a nosaltres mateixos el 1r d’octubre del 2017.

Voldríem que algú ens fes la feina, potser Puigdemont que no la va acabar.

Jo crec en el nostre dret i deure de decidir i vaig creure i crec en el mandat vinculant del 1r d’octubre, i sé i sóc conscient que el mandat no era solament pels caps polítics sinó per a tots nosaltres, per a tot el Poble català lliure i més quan ells pel que sigui no van acabar la feina que se’ls havia encomanat.

Si volem ser independents i des del 1r d’octubre com a Poble tenim l’obligació de ser-ho, haurem de procurar trencar aquesta depressió i encarcarament, i és possible si ens dotem de les eines precises i de la manera precisa de fer-les servir. Les eines i la seva utilització han fet avançar l’home i la humanitat des de que als nostres avantpassats més llunyans se’ls va girar el dit gros de les mans.

Reafirmats en el 1r d’octubre i disposats a complir-ne el mandat, crec que hem de dividir el compliment d’aquest mandat en dos aspectes d’acció:

El primer aspecte serà edificar la incipient* República proclamada el 27 d’octubre del 2017, edificant-la en tot el que siguem capaços, amb el ben entès que tot el referent a la nostra nació hem de negar i apartar-nos d’Espanya, mestressa actual per dret de conquesta i de submissió judicial de tot el que autonòmicament és dels catalans, Generalitat, Parlament, Lleis, Decrets, Ajuntaments, diners, autopistes, carreteres, aeroports i ports, etc. etc. Tota la nostra energia, saviesa, il·lusió, unitat i empenta els hem d’aplicar en fer això, edificar la nostra nació per a la República des d’ara mateix, de cada moment, d’ahir, avui i demà. Només podrem recuperar el que ens prenen, manlleven i segresten si abandonem la psicòsi que ens tenalla i paralitza i tots units emprenem el vol de la creativitat, de la imaginació positiva, de l’acció responsable i de la dignitat de Poble lliure.

El segon aspecte és preparar i preparar-nos per a completar el que no vam ser capaços de fer immediatament després d’haver votat la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, o sigui implementar la nova República i controlar-ne el poder. Aquest segon aspecte del compliment del mandat del 1r d’octubre ha de ser secret i de cap manera pot coartar el compliment del primer aspecte o edificació de la incipient República Catalana Independent.

La psicosi de no ser capaços d’aplicar el segon aspecte mitjan la llei de l’embut no ens ha de lligar de mans ni ens ha de lligar d’esperit per tal de poder començar immediatament l’edificació de la República!

Que quedi clar, aquests dos aspectes no són responsabilitat inicial dels càrrecs sotmesos a les lleis espanyoles restrictives, però sí que en tot el que els sigui possible hi poden ajudar.

Potser no és una idea perfecta però ambdues coses són necessàries i urgents, i mirar-ho des d’aquest punt de vista ens podria ajudar el·laborar la tan necessària unitat estratègica de tots els catalans i a tots nivells. Poble, associacions, partits, sindicats, ajuntaments i demés institucions.

Sense demanar permís, sense esperar ordres, de forma urgent, comencem!

Reafirmem el 1r d’octubre, edifiquem la incipient* República, preparem i preparem-nos per a completar la DUI catalana proclamada el 27 d’octubre del 2017.

Així vencerem la psicosi de la impotència independentista.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República, del BIC, Berga, Catalunya. Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència catalana- Soci de l’ANC.

      

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *