Unim-nos per Declarar la Independència de Catalunya. Cerquem l’implosió interior des de fora del Sistema.

A les properes eleccions al Parlament de Catalunya tots els Independentistes hem d’anar units amb el sol objectiu de complir el mandat del 1r d’octubre: Estat Català Independent en forma de República.

Una sola llista amb un cap escollit en primàries, tots junts, amb l’ajuda de l’ANC inclosa, és el que van fer les Repúbliques Bàltiques un any després de la Gran Cadena i van guanyar la seva Independència.

Jo en dic la Via Bàltica, i és la que hem de seguir si volem recuperar la nostra Independència.

Fotografies de la Gran Cadena de les Repúbliques Bàltiques (1989):

     

Els independentistes a Barcelona havien d’haver anat tots junts, presentar-se junts i governar en tot el que no es referís a la Independència separats segons els tants per cent de cadascú.

La teoria de que separats es treuen més vots deuria interessar a l’ERC però els resultats són a la vista.

Els contraris d’ERC no són la CUP, Primàries ni Junts x Catalunya sinó els partits espanyolistes -155- i els equidistants que pactaran amb els 155 per sobre de la Independència de Catalunya -la sobirania política i econòmica-.

En un editorial de Vilaweb, escriu Vincent Partal “l’independentisme serà capaç d’aprendre de què ha passat o si no?”

Unim-nos per Declarar la Independència de Catalunya com diu l’UPDIC de Jordi Fornas. Cerquem l’implosió interior des de fora del Sistema. CLR* i CDR*. Consell General. e-República. Procés Constituent. …

Davant de les dificultats edifiquem la República! No podem esperar anys i panys ho hem de fer ara! La República incipient, ara!

Salvador Molins, Consell Local de la República Independent, del BIC  (Berga, Catalunya)

 

  

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *