Campanyes 2 de juliol: (1) Manifestació a Estrasburg i (2) Demanem als 987.000 votants de Puigdemont que s’inscriguin al Consell per la República.

   

CLAM i CAMPANYA “2 DE JULIOL EN DEFENSA DELS PRESOS POLÍTICS i ELS DRETS ELECTORALS”

Campanyes 2 de juliol: (1) Manifestació a Estrasburg i (2) Demanem als 987.000 votants de Puigdemont que s’inscriguin al Consell per la República.

El Consell per la República fa uns mesos demanava per començar 1 milió d’inscrits. Jo no ho vaig entendre, és important ser molts però molt més important és començar.

És clar que és bo ser molts i a més jo sóc ingenu perquè no és bo fer res que duri quatre dies. S’ha de fer bé, com bé van intentar fer l’ANC quan la crearen.

Estem davant d’una situació molt crítica, Espanya està a punt de fer-nos molt més malt encara amb l’acusació dels nostres capdavanters deixant-los podrint-se a la presó durant molts anys.

Hem de despertar, ens sentim impotents de revoltar-nos, hauríem d’aturar el País indefinidament, hauríem de fer un tancament de caixes, hauríem de dir un “PROU !” seriós i definitiu, però de moment em sento impotent, poruc, mandrós, tristament vergonyós i vergonyant !

Ara ja tenim 987.000 votants de Puigdemont, Comín i Posantí, ho dic així per centrar-me en els representants del Consell General de la República, avui encara a l’exili,  i inscrit amb el nom de Consell per la República. No és que m’oblidi de Junqueras, Romeva i tots els altres segrestats, empresonats, imputats, només em concentro en el Consell General de la República, el seu primer òrgan o institució totalment aliena a Espanya i tots els seus poders  i institucions.

Tenim, com si diguéssim de fet, una possibilitat de sumar 920.000 inscripcions a l’esmentat Consell, per què no aprofitem això, per què no juguem amb força aquesta partida?

El Consell de Waterloo crida a tots els catalans lliure a manifestar-se el 2 de juliol davant la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, no ens desenganyem molts no hi podrem anar, molts per feina, altres pels diners -perquè això costa molts diners-, altres per salut, per què no juguem fort aquesta jugada i fem una campanya d’inscripcions al Consell per la República per les quals es demana una contribució de 10 euros cada persona?

Una bona manera de dir prou als maltractadors espanyols, els seus jutges i fiscals, és fer créixer la República començant per la seva primera institució lliure.

Inscriure’ns a la República no depén d’Espanya, sols depèn de cadascun de nosaltres.

Salvador Molins, membre del Consell Local de la República, del BIC (Berga)

NOMÉS LA REPÚBLICA INDEPENDENT ALLIBERARÀ ELS NOSTRES CAPDAVANTERS  !

————————–

Catalans! complim el mandat: Edifiquem la nostra República !
Fem que aquesta edificació sigui un tsunami imparable.

S’acosta el final del Judici farsa, del Judici càstig, del Judici del Divorci entre Catalunya i Espanya.
No sé si tindrem la força per alliberar-los, no sé si estarà a les nostres mans, però hi ha una cosa que sí que està a les nostres mans:

Catalans! complim el mandat: Edifiquem la nostra República!
Comencem fins que caigui pel seu propi pes. Que res ni ningú aturi la nostra determinació en alliberar el nostre Poble. No deixem la llosa de la ignomínia sobre dels nostres fills i les generacions futures.

El món ens necessita com a catalans genuïns, responsables i lliures.

Reafirmem el 1r d’octubre, completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, portem-la a La Cort de Dret Internacional de La Haia.

Joan Sabata, Josep Vilalta, membres del Consell Local de la República, del BIC (Berga)


    

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *