L’Estratègia compartida. Lleials al 1r d’octubre i fidels als Valors Universals que regeixen les Nacions Unides.

       

MISSATGE DE LLEIALTAT AL 1r D’OCTUBRE:
2 de juny del 2019
.

Reafirmem el 1r d’octubre. Completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.
Portem-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.
Unim-nos i coordinem-nos de nou.

Aquest és el camí del compliment del Mandat d’Autodeterminació del 1r d’octubre.
El mandat de tots per a tots.

L’estratègia compartida de tots els catalans per al compliment del Mandat del Poble Català del 1r d’octubre ha d’ésser assolir la República, edificar-la, donar-li color i cos, i un dels camins ja encetats per a fer-ho i que cal completar és la DUI del 27 d’octubre, que com la de Kossovo l’hem de portar al Tribunal Internacional de La Haia. Aquesta és un camí de fermesa ja guanyat una vegada en el cas Kossové. Renunciar aquest camí no ens ho podem permetre. No ens arrosseguem com cucs, no ho podem fer, sinó perdrem bous i esquelles i el que és molt més important, perdrem la dignitat i deixarem de nou a les noves generacions de catalans una greu llosa d’esclavatge i supeditació, un camí de pobresa, humiliació constant, vergonya i patiment.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta i demés membres del Consell Local de la República (del BIC “Berguedans per a la Independència de Catalunya”).

MISSATGE DE CONCÒRDIA A TOT L’INDEPENDENTISME CATALÀ (28M’2019)

Objectiu europees catalanes 26M:
Assolir 2.300.000 vots per les llistes de Puigdemont i Junqueras.

 

Extret de Vilaweb:

Jordi Cuixart ha instat a traçar una estratègia compartida per a definir ‘l’horitzó comú’ tot assegurant que la seva entitat ‘s’hi deixarà la pell’

“El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, insta l’estat espanyol a triar ‘si vol ser una democràcia consolidada i agafar la mà estesa del diàleg o situar-se fora dels valors universals que regeixen les Nacions Unides’. Així s’ha expressat en una carta enviada als socis en referència a l’informe del Grup de Treball sobre la Detenció Arbitrària de les Nacions Unides. Segons Cuixart, l’ONU ha acusat l’estat espanyol d’haver contravingut la Declaració Universal dels Drets Humans i li diu allò que no vol sentir perquè té por de la paraula. Considera que Espanya s’ha posat nerviosa i que per això vol desacreditar la decisió d’experts independents. Cuixart també ha recordat que, a la Unió Europea, fa tres anys, França va complir una resolució similar alliberant un opositor polític.

D’una altra banda, ha instat a traçar una estratègia compartida per a definir ‘l’horitzó comú’ tot assegurant que la seva entitat ‘s’hi deixarà la pell’. Pocs dies abans el judici contra el procés no acabi vist per a sentència, Cuixart diu que és una oportunitat única per a enfortir els grans consensos del país: la demanda d’una resolució política i el rebuig de la via penal. Per això creu que cal acotar l’estratègia compartida. Una responsabilitat que, segons que apunta, el sobiranisme no pot eludir. ‘Des de la transversalitat i sense renúncies ni presses, és imperatiu centrar les energies a definir l’horitzó comú. Per contra, correm el perill que la potència de cada confrontació amb l’estat quedi del tot esmorteïda’, ha defensat.”

https://www.vilaweb.cat/noticies/cuixart-insta-lestat-espanyol-a-triar-si-vol-ser-una-democracia-consolidada-o-situar-se-fora-dels-valors-universals/?f=rel

 
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *