No permetem que l’Estat Espanyol i Tajani segrestin la sobirania del Poble europeu. Jo ciutadà europeu reclamo el meu vot.

  

Tajani i l’estat espanyol estant segrestant la sobirania del Poble europeu.

Amb quin dret Espanya vol manifassejar i coartar la sobirania del Poble europeu?

Jo ciutadà europeu reclamo el meu vot. No permetré que facin amb el meu vot allò que els plagui i que per Dret no han de fer. Nosaltres ciutadans europeus reclamem el nostre vot. No permetem que ni Tajani ni Espanya segrestin el nostre vot.

No permetem que Espanya i Tajani segrestin la sobirania dels europeus. La qualitat democràtica de la UE està en joc, la veritable sobirania dels europeus també està en joc. Espanya amb la follia del seu imperialisme caduc i de la seva sagrada unitat de la seva pàtria no dubtarà en carregar-se els valors i el Dret europeu. El veritable virus d’europa es diu Espanya. “El món serà Talibà (espanyol) o català (respectuós amb tots els Pobles d’Europa i del món).Salvador Molins, Consell Local de la República del BIC (Berga, Catalunya)

————————

Notícia extreta de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/eurodiputats-tajani-vet-puigdemont-comin/

Una desena d’eurodiputats sortints han denunciat la prohibició del Parlament Europeu a l’entrada dels eurodiputats electes Carles Puigdemont i Toni Comín a les seves instal·lacions.

En una carta enviada al president de l’eurocambra, Antonio Tajani, i els seus vice-presidents, exigeixen que rectifiquin la prohibició d’entrar a les instal·lacions ‘com a nous eurodiputats electes’ i que ‘defensin els seus drets polítics’. Així, reivindiquen tant Puigdemont i Comín, així com Oriol Junqueras, ‘han estat escollits i tenen el dret a ser eurodiputats’.

Els eurodiputats també han denunciat la prohibició a la Defensora del Poble Europeu, Emily O’Reilly. Aquest grup de membres de la Plataforma Diàleg UE-Catalunya ha alertat que el Parlament Europeu no els permetés entrar a la cambra per fer les acreditacions provisionals, però a altres escollits el 26-M sí, va representar’”una violació dels seus drets polítics i dels seus votants’, a més d’una discriminació política.

‘Li demanem que actuï urgentment i prengui les mesures necessàries perquè el Parlament Europeu respecti els resultats de les eleccions europees’, demanen a la carta firmada pels eurodiputats sortints. Si bé el president de l’eurocambra va decidir ahir suspendre totes les acreditacions provisionals per als eurodiputats electes de l’estat espanyol per evitar ‘problemes polítics’ a l’estat espanyol, aquest grup considera que és ‘inacceptable’ perquè ‘els eurodiputats de la resta de països europeus poden treballar de manera normal’.

Els signants són: Ivo Vajgl (ALDE), Mark Demesmaeker (ECR), Barbara Spinelli(GUE/NGL), Martina Anderson (GUE/NGL), Izaskun Bilbao (ALDE), Indrek Tarand(Verds/ALE), Matt Carthy (GUE/NGL), Marisa Matias (GUE/NGL), Ramon Tremosa(ALDE), Josep-Maria Terricabras (Verds/ALE) i Jordi Solé (Verds/ALE).

———

No permetem que l’Estat Espanyol i Tajani segrestin la sobirania del Poble europeu.
Jo ciutadà europeu reclamo el meu vot. Nosaltres ciutadans europeus reclamem el nostre vot.

 

    
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *