Objectiu europees catalanes 26M: Assolir 2.300.000 vots per les llistes de Puigdemont i Junqueras.

      

LLEIALS  AL  1r  D’OCTUBRE

Reafirmem el 1r d’octubre. Completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017. Portem-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia. Unim-nos i coordinem-nos de nou.

Aquest és el camí del compliment del Mandat d’Autodeterminació del 1r d’octubre. El mandat de tots per a tots.

——

“La nostra resposta al 1r d’octubre:
La unitat i el compromís permanent i urgent per a l’edificació de la República Catalana Independent només depèn de nosaltres i és possible. Ara mateix i cada moment la hem de fer real i possible, o sigui, activa!    ja!    tots!”

En aquestes eleccions municipals anirem dividits en múltiples candidatures i colors, crec que no s’ha pogut evitar, així són les candidatures municipals. Però … i si un dia anem tots junts?

A les eleccions per al Congrés espanyol vam anar dividits i ERC en va sortir guanyadora. Hauríem tret més diputats si haguéssim anat units? L’article que adjunto ve a dir que malgrat tinguéssim alguns  diputats menys seríem encara més guanyadors perquè sumaríem els diputats d’ERC i Junts per Catalunya, tindríem molta més força efectiva i la moral de victòria de molts catalans votants del 1r d’octubre també seria més gran.

Hagin anat les coses com hagin anat, el que sí que és important per a tots els catalans que vam votar el que vam votar el 1r d’octubre, és veure que cada moviment que fem com a país (pocs o molts, tots!) sigui cada vegada més fidel i lleial a la nostra Determinació: Estat Català Independent en forma de República.

El mandat és clar, el Poble Català mana al Poble Català que, d’una vegada per totes i sense caldre cap altra consulta -ja hem decidit-, ens comprometem de veritat edificar la nova República Catalana Independent, sense esperar ni ordres ni permisos de ningú més, es digui Trump o es digui Espanya.

Aquestes tres darreres campanyes electorals, espanyoles, municipals i europees, hem anat dividits, però quan arribin les properes eleccions nacionals catalanes hem d’anar units! caigui qui caigui.

Podem sentir-nos impotents davant de la repressió espanyola, impotents per alliberar els nostres polítics empresonats i segrestats per l’enemic, impotents per aturar de moment el greu declivi ecològic, les guerres i la fam de molts racons del nostre planeta, però la unitat i el compromís per a l’edificació de la República Catalana Independent només depèn de nosaltres i és possible.

A les properes i en el pacte i pactes estratègics que calguin, a partir d’ara, hem d’anar TOTS a la una.

Ara, UNIM-NOS TOTS (els que poguem)
VOTEM PUIGDEMONT !  o  VOTEM JUNQUERAS   i   SUMEM !

Objectiu europees catalanes 28M:
Assolir 2.300.000 vots per a les llistes de Puigdemont i Junqueras.

 

 

Salvador Molins Escudé,
Consell Local de la República Independent, del BIC.
Segon suplent a la llista municipal “DECIDIM BERGA” llista del grup de llistes primàries.

    

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *