La Unilateralitat és la resposta al mandat, del 1r d’octubre: Recuperar la nostra Independència.

  

La Fiscalia espanyola, la JEC, Puigdemont i el Poble Català determinat en el compliment del Mandat vinculant del 1r d’octubre: Edificar la República, naturalment fora del sistema espanyol, fora de les urpes i continuades subjugacions del sistema autonòmic espanyol.

La Unilateralitat és l’única resposta possible al Mandat del 1r d’octubre, que l’hem de complir tots, no pas sols els polítics dels partits catalans. Si els polítics no estant per la feina haurem d’emprendre la Via Bàltica.

Hem d’aprofundir el *(MxI) Moviment per a la Independència de Catalunya, la coordinació de tots, entitats independentistes, ANC, CDR*s, CLR*s, partits i institucions catalanes lleials.

Per mesurar l’efectivitat dels nostres enemics -els que de sempre ens volen subjugar- i comparar-la amb la nostra -efectivitat- començo amb la següent reflexió :

A la Fiscalia espanyola i la JEC, què els ha desaconsellat atacar Puigdemont, aquesta vegada en el cas de la llista a les eleccions europees?

Gràcies Espanya, aquesta vegada, per no haver-nos, atacat tant!  per no ofegar-nos tant, per no picar-nos tant. ???

No, la fiscalia espanyola que depèn del “gobierno español” i ara mateix del futur president Sánchez del PSOE, no intenta frenar o marcar el camí de la JEC sols en el cas de la llista de Puigdemont a les europees per fer-nos cap favor ni tan sols una mica de justícia.

No ho fan per a nosaltres.  Hi ha raons amagades:

1 – No interferir en els possibles pactes per a la investidura de Sánchez.

2 – No ajudar indirectament als catalans en la propera contesa electoral per les europees.

3 – Un avís des d’Europa.

4 – Una mínima possibilitat que Puigdemont davant la justícia europea se’n surti d’aquest afer de la llista electoral, seria un cop tan fort que faria pinça amb el Gran Judici del Divorci entre Catalunya i Espanya. La patacada seria monumental. Ni que el tant per cent de probabilitat de que això passes fos del 0,0001 seria aconsellable de cap de les maneres jugar-se-la. Ara que Sánchez ja se sent segur i pot aparcar de moment la visceralitat almenys fins passades totes les eleccions del 26M.

5 – Pressionar i ofegar els catalans, però no fer-ho tant, no fos cas que defensant el President a l’exili se sentissin esperonats i capaços de reaccionar ni que sigui en una llunyana ombra d’un possible “momentum”.

podria continuar amb una llista bastant llarga, el que és segur és que no ho fan pensant en la justícia ni en el bé comú que entre Catalunya i Espanya no existeix. Per la desproporció de població i diputats, i per l’antagonisme i sentiment d’aversió mútua entre Catalunya i Espanya no existeix un bé comú equitatiu, mai és el bé comú pels catalans, sempre passa el bé comú dels altres per sobre nostre, per això volem abandonar aquest estat enemic perenne de la Nació Catalana.

El que si que està clar és que Espanya segueix fil per randa un pla estricte per abatre’ns, un pla amb petits retocs del dia a dia, i sempre intentat no fer un pas enrere.

Nosaltres els catalans hem de procurar no adormir-nos, no refiar-nos i sobretot mantenir-nos ferms en la defensa i reafirmació del Mandat vinculant del 1r d’octubre del 2017:  CATALUNYA, ESTAT CATALÀ INDEPENDENT EN FORMA DE REPÚBLICA.

Ho fem?
Revisem la nostra actitud?
Ens organitzem per coordinar-nos o simplement ens refiem dels polítics que ens fallen dia sí i dia també?

Hem de recordar i entendre que el “Procés” d’alliberar-nos necessita de tots els efectius que siguem capaços de coordinar. On és la Plana Major, on és el full de ruta?  Quina estratègia seguir, quines tàctiques adequar?

Els polítics “partidistes” deuen haver de fer el seu joc, però de cap manera han d’abandonar l’obligació de fer tot el possible per complir el mandat del 1r d’octubre.

Tenim organitzacions que s’ha de coordinar, que hem de coordinar, que ja ho estem fent, però cal la implicació de molts més catalans, cal cercar maneres de poder sumar i fer efectiu tot això.

ANC, CDR*s, el programa pilot dels nous Consells Locals de la República, el Consell General a l’exili, a Waterloo.

Com donem vida a tot això?  Com ho agrupem i li donem cos i ànima en una mena de *Moviment per a la Independència?   (Aquest concepte MxI ja apareix en les primers documents fundacionals de l’ANC)

Hem de concentrar-nos en aquest relat que és el nostre. Els atacs i les subjugacions contínues contra les nostres institucions que l’estat espanyol posseeix per dret de conquesta i malda per ofegar i humiliar-nos els hauríem de denunciar contínuament sense victimisme i després rebaixar-els a segon terme,  perquè el que de veritat és important per a nosaltres és el compliment del Mandat del 1r d’octubre on ja vam decidir!

No ens deixem imposar el relat dels enemics interiors i exteriors que sempre van per sotmetre Catalunya a la voluntat i els interessos dels que mai la volen lliure.

Salvador Molins. Vocal del Consell Local de la República de Berga.

(El CLR*Berga participa del programa pilot de l’ANC de diferents i incipients Consells Locals de la República. Una de les primeres institucions republicanes, aquesta nascuda des del Poble no es fruit de cap acte burocràtic o sigui de cap decisió des de dalt.)

Piulada:

La Unilateralitat és la resposta al mandat, del 1r d’octubre: Recuperar la nostra Independència. https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=273643

Reforcem el MxI. Coordinem-nos. Complim el mandat. No hi ha res més unilateral, edificar la República, organitzar l’estructuració territorial.


   

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *