BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

9 de febrer de 2019
0 comentaris

CATALUNYA JA HA DECIDIT: ESTAT CATALÀ EN FORMA DE REPÚBLICA. SOM-HI !

Un matrimoni equivocat de fa 500 anys, entre Confederació i unitarisme abusiu i imperialista.

S’acosten els Judicis d’un matrimoni equivocat … DIVORCI  Ja !

Fa més de 500 anys ens vàrem amaridar amb un maltractador, aleshores amb separació de bens fins que ens els van fotre: Castella i els seus “Pizarros”. Ara és l’hora del divorci entre Catalunya i Espanya!

Però el sense sentit és la nostra actitud. Som lliures i actuem com esclaus. Diguem “Prou !”

L’actitud espanyola és dolenta i abusiva però té un sentit, viure de la renda dels catalans i del qui li permeti com per exemple els europeus, alimentar el seu propi orgull conqueridor, colonitzador, imperialista. Res que no sapiguem.

En canvi la nostra actitud, la dels catalans, aquesta sí que pateix un contra sentit darrera d’una altra i així aleatòriament. Enlloc de plantar-nos davant l’agressor li demanem perdó o tan sols li demanem que no ens piqui tan, que ens robi una mica menys. L’agressor espanyol naturalment no fa cas de res i sempre que se li enveta enlloc de picar o robar menys encara ho fa més.

Els catalans som com aquell elefant d’una llegenda indú que tot i tenir les cadenes trencades encara es pensa que és captiu. Les seves cadenes són mentals.

Als catalans ens falta aquell plus de força de caràcter, d’empoderament, d’emprenyament i capacitat de desobediència necessàries per trencar amb qui ens vol destruir i per a més INRI encara s’hi rabeja.

Actuem com aquells animals vegetarians que no paren mai de transformar farratge en proteïnes i engreixen bé els seus fills perquè vingui el predador i se’ls mengi.

Però els catalans, com tots els humans, hauríem de saber desenvolupar defenses per aturar el predador com varen fer els nostres avantpassats, i marxar dels llocs i les situacions hostils.

Catalunya és com una dona maltractada. Som un Poble valent i honorable, però això ja no s’aguanta més. Hem de trencar amb el mal tractador com ho han de fer les dones assetjades. Avui, en societats avançades, el mal tracte és un delicte inadmissible.

Divorciem-nos ja!  Encarem-nos al mal tractador, diguem prou!

Ha arribat el moment en que tots diguem prou!

CATALUNYA JA HA DECIDIT: ESTAT CATALÀ EN FORMA DE REPÚBLICA. SOM-HI !

Salvador Molins, CLR*bic, CDR*bic, CA, UPDIC, ANC, Òmnium.

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!