BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de gener de 2019
0 comentaris

Cada moment és l’hora: Passem d’Espanya i construïm la República Catalana Independent.


 

CARLES CASTELLANOS (Poble Lliure)
La Llibertat és la Independència i la nostra força la unitat en l’acció

Ara que s’acosta el judici contra l’independentisme que és un judici contra tot el poble català hem de construir la màxima unitat d’acció amb el convenciment que no hi haurà llibertat per a ningú sense un rebuig contundent a aquest repugnant abús judicial, de manera que en sortim en unes condicions objectives que ens permetin assolir la República catalana independent. El moviment independentista no ha de deixar passar ni un sol dia sense treballar intensament per a reforçar l’organització i la unitat necessàries per a afrontar amb la màxima força aquest repte fonamental per al nostre moviment i per a la llibertat col·lectiva.

Per això cal saludar les iniciatives que s’estan promovent aquests dies per a construir arreu del país la unitat d’acció des de la base a partir de la creació de Consells de la República unitaris arreu de les comarques i barris. Perquè només amb una fortíssima organització i mobilització aconseguirem situar aquest judici contra el poble català de manera que ens obri les portes de la llibertat. Per als presos i preses independentistes i per a tots nosaltres. Ara tothom s’ha de posar a empènyer. Fins a guanyar.

Carles Castellanos i Llorenç, històric militant independentista, membre de l’ANC, militant de Poble Lliure, i professor de la UAB


BLANCA SERRA, membre de la CUP de Barcelona:
…/…   Fem d’aquests dies pròxims al judici polític contra el poble català un punt d’inflexió. Convertim les seves provocacions en el punt de partida d’un nou cicle de mobilitzacions pels drets nacionals, socials i polítics.

Ajuntem-nos i alcem-nos barri a barri, poble a poble, en assemblees per
la democràcia, per arraconar el feixisme de les nostres terres i les nostres vides, per exercir l’autoorganització popular i la autodeterminació política, p
er anar construint la república catalana independent.

Blanca Serra

Cada moment és l’hora:
Passem d’Espanya i construïm la República Catalana Independent.

Que cada grup català, CDR inclosos,

tinguin el seu Consell de la República.

Organitzem la República

com preparàrem les Consultes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!