No als Pressupostos Espanyols. Carta, sense esperar resposta, a Mas Colell.

No als Pressupostos Espanyols “La prova del cotó” Independentista

Qui confraternitza amb l’enemic invasor és enemic del propi Poble.

No votar mai més a favor d’Espanya ni dintre d’Espanya, ja no dic anar-hi o no anar-hi, tan sols no votar a favor seu mentre sotmeti Catalunya, mentre empresoni els seus homes honorables i  els seus homes demòcrates, mentre maltracti, robi, mentre sotmeti les seves lleis i les seves decisions, la dels catalans, del seu autogovern i els seus representants legítims i legals.

Perquè has de confraternitzar amb qui t’empresona, et nega i et roba?

Perquè has de confraternitzar amb qui pega el teu Poble?

Alguns, algú, ens volen convèncer de que ens convé.

Què és el que ens convé? que ens enganyin dia sí i dia també? que no ens tornin el que ens deuen i el que prometen, allò que d’antuvi ja t’han pres amb interessos si ha calgut i que per llei estan obligats a tornar però no ho fan mai, ni el tot, ni el prou, nia a temps.

Ha arribat l’hora de la dignitat, l’hora de la fermesa, l’hora de l’ètica, l’hora de dir “PROU” !

Perquè hem de mantenir a qui, de sempre, ens maltracta?

Fins quan hem de pagar perquè ens piquin?*

A la maltractada, li convé la darrera mesada? Quanta vida li queda confraternitzant, obligada, amb el mal tractador? Quanta vida li queda si gosa contradir al mal tractador?

I quin paper hi fan els que callen amb pretesos “per què ens convé”?

Què ens convé?  – Ajupir-nos i llepar terra com els cucs? com bé digué John Adams, un dels pares de la Independència dels EUA.

Llibertat i Independència és de veritat el que ens convé!

Diuen que les millors i més abundoses recollides fiscals són a Catalunya, ara mateix.

Catalunya Independent és viable, tothom ho sap.

Amb insolència deia un capitost fa dos o tres dies que havíem d’estar contents perquè tornava una de les 4.500 empreses que va fugir de Catalunya, incloses La Caixa i el Sabadell -ni oblit, ni perdó-, jo em pregunto quantes d’aquestes empreses ja cotitzaven a Madrid? diu, insolent, que algunes podrien tornar, ara que ja no hi ha perill d’aquesta independència. Doncs, jo i molts els diem millor que no tornin, que ja en crearem d’altres, que si de mi depengués haurien de pagar per poder tornar, o segurament ni així les voldria. Sense aquestes empreses Catalunya reeixirà, ara mateix tots els indicadors així ho dibuixen. Espanya és gran, fins i tot ho serà quan Catalunya li sigui amputada, que s’hi quedin, elles i tants d’altres que se’n moren de ganes.

Quan algun dia descobrim tot el que Espanya, i els seus partidaris per omissió ens roben, impostos, comissions, herències, donacions, interessos, multes venjatives i abusives, fiances desorbitades, inversions avortades, inversions europees i ajudes desviades … aleshores, molts catalans ens arrancarem els cabells de tan esgarrifats i endolorits d’haver sigut tan rucs i tan retardataris.

Catalunya Independent és viable tothom ho sap.

Catalunya Independent serà una de les primeres economies europees, un espai de llibertat i democràcia envejats i copiats arreu del món, un motiu d’esperança per un temps convuls i de dificultat, un ajut pels més necessitats, un veritable Pla Marshall del segle XXIè per a molts pobles necessitats … !

No ens neguem el futur, catalans!

No ens arrosseguem com cucs com deia John Adams!

Siguem lliures i intel·ligents, això sí que ens convé!

No votarem mai més cap llei a favor d’Espanya fins que Espanya alliberi sense càrrecs tots els catalans que té segrestats i amenaçats, fins que Espanya respecti la voluntat del poble Català: Esdevenir l’Estat Català Independent en forma de República.

Això és el que ens convé, trencar amb Espanya, ja!

Divorci, ja !

*(Preludi de la Independència, Carles Muñoz Espinalt)

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta i demés membres de Berguedans per a la Independència de Catalunya, CDR*bic, CLR*BIC.

Post data, piulada al Twiter:

Empoderem-nos per dir “Prou” !

El que ens convé és el respecte mundial, és ser la República Catalana Independent, un projecte de llibertat i democràcia plenes.

El que ens convé és la violència zero per a dones i homes, per a Pobles i Nacions.

El que ens convé és mantenir viu i real el nostre anhel i ideal de justícia i germanor …

I tot això no ho podem ser ni fer si ens comportem com cucs que s’arrosseguin per terra.

Prou de maltractaments a la nostra gent!

Prou d’Espanya!

Prou!

Foragitem als colonitzadors i als retardataris!

Foragitem Espanya!

Empoderem el govern de la nostra República a l’Exili.

Empoderem-nos per dir “Prou” !

Siguem ingovernables per a els nostres ocupants!

.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *