Davant l’escenari apocalíptic de Julià de Jodar i la recomanació d’Anwar, només hi ha una sortida: Començar!

   

Per defensar la nostra Independència i la nostra llibertat, la de tots:

Escenàri observat el 21D:
https://www.vilaweb.cat/noticies/maniobres-grosses-i-visio-petita/   per: Julià de Jòdar

Recomanació als catalans d’ Aamer Anwar*:
“Cal actuar abans no comenci el judici o ja serà massa tard”
“Defenseu l’autodeterminació i els presos i exiliats abans no comenci el Judici”

Davant l’escenari apocalíptic de Julià de Jòdar i la recomanació d’Aamer Anwar, només hi ha una sortida: Començar ràpidament de forma coordinada i total!

Assolir emprendre un cúmul d’accions de tota mena que se sumessin amb aquest objectiu: La República Catalana Proclamada i la llibertat de tots els seus defensors, presos, exiliats, tots els encausats i la majoria del Poble de Catalunya que va votar les eleccions plebiscitàries del 27S del 2015  i  que va votar el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.

Han de ser accions socials, polítiques i també accions al carrer, i segons el meu criteri no han de ser o no cal que siguin sospitoses de violentes, ni tan sols de violències de baixa intensitat. Han de ser! això sí, i com més coordinades, massives i persistents millor.

El pitjor de tot que no ens podríem perdonar és que no féssim res fins el començament o un cop començats o ja passats els judicis de la vergonya que els catalans hem de transformar en “judicis del divorci entre Catalunya i Espanya.

La primera acció que proposo és potenciar la inscripció de quants més catalans millor al Consell per a la República a l’Exili. Fer això no posa en perill cap persona, ni tan sols moure cap balla, ni tan sols enfrontar-se a cap policia, i no costa gens de començar immediatament.

Organitzant-se en petits Consells Locals per començar a recollir afiliacions i fer les altres activitats que es vagin concretant.

Sumar en un sol paquet d’aquest afer la responsabilitat de cada un de nosaltres en les votacions al Parlament català de les Lleis de Referèndum i de Transició Nacional del 6 i 7 de setembre del 2017, la Manifestació davant de la Conselleria d’Economia del 20 de setembre del mateix any, el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017 i també la DUI catalana del 27 d’octubre del mateix any.

Sumar la responsabilitat de tot el Poble independentista i l’assumpció de la pròpia sobirania catalana en el que ells, els espanyols, els seus fiscals, els seus jutges, advocats d’estat, tots els seus òrgans judicials, els seus partits polítics, els seus acusadors i denunciants, com la mateixa VOX , consideren que hem perpetrat els delictes més importants contra la subjugació que des de centúries i dècades imposen a Catalunya.

Aquesta mateixa proposta la faré en la primera reunió que tinguem els membres del grup promotor del Consell Local de la República, de Berga i en la primera reunió de l’assemblea de l’ANC de Berga.

Salvador Molins, CA, UPDIC, CDR*bic, CDR*Berga, soci de l’ANC, soci de l’Òmnium.

————–

* Aamer Anwar, Advocat defensor de Clara Ponsatí és un advocat escocès d’origen pakistanès, i actual Rector de la Universitat de Glasgow. És un conegut defensor de l’esquerra política i per la seva defensa dels drets humans. Va fer campanya en nom de la família de la víctima d’assassinat Surjit Singh Chhokar.

——————–

Piulada al Twuiter:
Comencem: Davant l’escenari apocalíptic de Julià de Jodar i la recomanació d’Anwar, només hi ha una sortida: Començar! https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=273314 ADHESIONS AL CONSELL PER A LA REPÚBLICA, organitzem-nos en Consells Locals com en el cas de les Consultes. Comencem!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *