BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 de desembre de 2018
0 comentaris

21D N’aprendrem i reaccionarem. La nova República Catalana Independent ni escampa ni escamparà.

 

Després del 21D ve el 22R (22 de la República),
de la mateixa manera que l’any passat, ara ja som al Temps R, temps de la República Catalana Independent, any segon.

No sé si el 21D l’hem construït amb el cap o amb els peus? És d’acció o reacció? És autocentrat o és subjugat a l’imaginari espanyol? És un pas més? És una excusa per engegar el coratge que no tenim? Hi perdrem bous i esquelles? El que passi alimentarà el nostre coratge?

Necessitem un empoderament col·lectiu per aturar el nostre país com engranatge de transmissió per a Espanya i per a Europa. Afavorirà el 21D aquest empoderament?

Necessitem un motor d’arrancada i pot ser el 21D, però també podria ser el 23D i no passaria res, al contrari, es veuria més clar per a nosaltres que el 21D i el govern espanyol no ens interessen per a res, quan ho entendrem? ens falta un capdavanter veritable que mereixi o es guanyi l’autoritat davant de tots els independentistes, CDR inclosos, anant valent i decidit cap a la independència, no veig cap gest de Cap d’Estat Català per part de Puigdemont de la mateixa manera que no el vam veure després de la DUI el mateix 27 d’octubre després de la tarda.

Quan aprendrem dels errors comesos d’ara mateix, no pas dels de fa uns mesos, l’endemà del 21D?

Els polítics “sobiranistes” com agrada dir a alguns, no estant prou per a la unitat per a la República, alguns catalans com ho intenta en Graupere, haurem de construir aquesta unitat!

El Consell General i els Consells Locals poden ésser l’entramat lliure de la República Catalana Independent? o són una excusa més per camuflar la meva i potser nostra manca de coratge.

21D N’aprendrem i reaccionarem. La nova República Catalana Independent ni escampa ni escamparà.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’Òmnium, CDR*bic, CLR*bic, Comissió promotora CLR de Berga.

https://www.vilaweb.cat/noticies/la-sortida-sisplau-pel-lateral-uni-opinio-julia-de-jodar/?utm_source=push   

https://blocs.mesvilaweb.cat/ramon-peiron/el-21d-lefecte-tortosa-i-altres-consideracions/


   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!