21D: Demanem Observadors Internacionals i els Cascs Blaus de l’ONU a partir d’ara per defensar als catalans

  
  


El 21D hi ha perill de provocació, siguem-ne conscients:  Violència i desordres … No !

La situació política actual de Catalunya, necessita Observadors Internacionals i els Cascs Blaus de l’ONU per defensar als catalans i els seus drets polítics davant la deriva de violència verbal i acusacions falses per part dels Partits Polítics i demés institucions espanyoles.

Demanem a l’ONU, avui per a Catalunya, Observadors Internacionals i els Cascs Blaus per defensar la població catalana, sense exèrcit i sense armament per autodefensar-se, davant de la deriva d’odi, intimidació i amenaces per part dels representants de la majoria dels diferents partits polítics espanyols, amb acusacions sense fonament, relats tergiversats, insults … expressats darrerament contra els independentistes catalans clars guanyadors del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre de l’any 2017. Tot plegat mostra una situació semblant a la que va provocar Sèrbia els dies i mesos previs a la Guerra dels Balcans.

Contra el tot poderós i malèfic estat espanyol: Violència Zero i Intel·ligència: No donar oportunitat al seu discurs de violència ni que sigui de baixa intensitat. I també responsabilitat dels polítics catalans en fer tot el possible per no provocar frustració als ciutadans amb la no acció, el no explicar-se bé, la desunió per molt legítima que us sembli. Quan el Poble se sent frustrat aleshores actua pel seu compte i heu de cuidar amb molt zel no provocar aquesta frustració.

Davant la deriva violenta d’acusacions i insults contra Catalunya i contra l’Independentisme català, que està prenent cos i s’ha pogut veure i sentir a les “Cortes españolas” en altres sessions i més clarament encara en la sessió d’aquest 12 de desembre del 2018 en boca dels principals capdavanters espanyols, situació que està transformant l’estat espanyol en una mena de Sèrbia dels anys previs a la Guerra dels Balcans, seria convenient i de molta prudència i previsió per part del MH President Sr. Torra i el seu gabinet, també del Sr. Torrent, MH President del Parlament de Catalunya i del Sr. Puigdemont, President de fet del Consell per la República a l’exili, en nom d’ells tres i de les institucions que presideixen, seria convenient que demanessin formalment a l’ONU la protecció dels Cascs Blaus, perquè a més de les raons que he exposat en aquest escrit hi ha el fet de que els catalans no tenim exèrcit propi per defensar-nos, També cal demanar l’ajut del Tribunal de La Haia o altres instàncies judicials internacionals per defensar els nostres capdavanters segrestats i tots els demés imputats per la justícia espanyola, ara mateix en mans d’uns tribunals totalment arbitraris i polititzats.

El 21D  defensarem la Independència i la Llibertat, que sigui contundent democràticament però evitem totalment cap violència i cap desordre que són totalment innecessaris i totalment contraproduents.

CATALUNYA VIOLÈNCIA ZERO

QUI VAGI AMB LA CARA TAPADA POT SER UN INFILTRAT, NO CAIGUEM EN AQUESTA TRAMPA

Fem-nos forts amb llibertat i respecte. Confiem més en el valor de la determinació per la República que no pas amb el valor de la força física.

Demanem Observadors Internacionals i els Cascs Blaus de l’ONU a partir d’ara
per defensar als catalans. Perquè la nostra lluita sempre pacíficaper alliberar-nos creixerà i els atacs i la virulència d’Espanya per tal d’aturar-nos també creixerà fins a límits que sense ajuda poden ser incontrolables.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC de Jordi Fornas. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.  CDR*bic.  CLR*BIC

    

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *