La història es repeteix. Com Macià, Puigdemont, va voler evitar violència, el resultat fou una guerra i un milió de morts.

Millor marxar d’Espanya, un país sense separació de poders.
El 27 d’octubre del 2017 no vam marxar, quan ho farem?

De tota manera, pel que fa a Catalunya, el més prudent és marxar mentre no s’engegui una persecució sistemàtica.  

Sembla que Espanya, un país que manté un dictador en el seu mausoleu mentre té més de cent-mil morts en fosses comunes des de fa vuitanta anys, un país que celebra l’aniversari d’una constitució que pretén democràtica mentre té presos polítics i exiliats polítics; un país sense separació de poders. Un país amb això i més, no és el millor lloc per a viure-hi.”

Josep Usó (Des de la Plana)
Que ve VOX.    https://blocs.mesvilaweb.cat/Josep_Uso/?p=272072
(VOX  espanyola    i   els feixistes espanyols. Tècniques de govern feixista)

 

La història es repeteix. Va ser denigrant i ara ho torna ser.

Com Macià, Puigdemont, va voler evitar violència, el resultat fou una guerra, 1936-1939, i un milió de morts.

Els anys després van venir les persecucions, judicis sumaríssims, execucions, fins més enllà del 1952. No van ser anys de Pau sinó de repressió soterrada, presos polítics fins al final del franquisme, ara tornem-hi. A Europa abans i durant de la Guerra Mundial fins el genocidi de 6 milions de jueus.

La guerra d’Espanya contra Catalunya no s’ha aturat mai. Quan Catalunya cerca la seva plena llibertat la guerra es torna activar. No trencar el 27 d’octubre va ser un error garrafal que hem d’esmenar abans no comenci la “persecució sistemàtica” dels activistes catalans per part del poder espanyol legislatiu, executiu i judicial barrejats i coordinats com sempre quan es tracta d’atacar Catalunya.

(Salvador Molins, Conseller Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, CDR*bic, CLR*BIC, Promotora del CLR*Berga.

   
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *