Les Vagues de Fam, la Zona de Confort i el perill de mort de Sànchez i Turull.

 

LES VAGUES DE FAM CONTRA ELS BLOQUEIGS FETS PEL TC
EN ELS JUDICIS DEL DIVORCI ENTRE CATALUNYA I ESPANYA

Les Vagues de Fam de Jordi Sànchez i Jordi Turull, ens descol·loquen i ens foragiten de la Zona de Confort en que còmodament els patriotes catalans ens hem instal·lat.

Espanya, primer representada per Rajoy del PP i ara representada per Sánchez del PSOE juga sempre brut el joc de la Guerra contra Catalunya. No us cregueu les equidistàncies hipòcrites expressades pel President Espanyol dient que ells no volen ni poden interferir en les maldats del Poder judicial espanyol, tot el que fan i diuen, sempre és per subjugar Catalunya, són actes de guerra bruta pensada i feta per doblegar els catalans que hem emprès el camí de l’èxode de l’estat espanyol per a construir-ne un altre, l’Estat Català Independent en forma de República.

Per denunciar aquesta situació extrema i les males maneres de la Judicatura Espanyola que encalla deliberadament  contra Catalunya, Jordi Sànchez i Jordi Turull s’han declarat en Vaga de Fam.

“El Tribunal Constitucional, però, ens imposa el bloqueig per accedir a la justícia europea. L’acció del TC és tan simple com indissimulada:  admetre a tràmit el 100% dels nostres escrits d’empara per, posteriorment, no resoldre’n cap.”

La vaga de fam que han iniciat Jordi Sànchez i Jordi Turull, hostatges nacionals i polítics catalans empresonats injustament per Espanya per tal de doblegar la voluntat d’independència dels catalans, expressada nítidament i contundent en el recent Referèndum d’Autodeterminació vinculant del 1r d’octubre del 2017, ens treu a tots de nou de les zones de confort en les que per comoditat i instint de supervivència i personal auto protecció ens hem instal·lat.

De nou ens deixa amb el cul a l’aire davant de la disjuntiva de saber el que hem de fer per protegir la seva salut, de Sànchez i Turull, i també la seva vida quan no hem sabut fer quelcom veritablement efectiu per protegir i salvar els seus drets, primer de tots el de la Llibertat i ara afegit el d’accés als tribunals i fins i tot, naturalment, la presumpció d’innocència i un judici just.

Què és el que no hem fet del tot bé, per dir-ho suaument, o què no hem sabut fer col·lectivament, com a Poble lliure que pretenem, procurem i ens esforcem per ser?

Haurem de proposar-nos-ho de seguida, perquè està en joc la salut d’aquests dos homes defensors de la nostra llibertat, i amb ells també està en joc la Independència i la dignitat de Catalunya amb tot el que comporta.

Sigui el que sigui, haurem de donar la cara amb altres maneres de les que hem fet fins ara.

Trobo molt denigrant la notícia de que ERC i Pdcat estan estudiant quines accions adoptar en la clara línia que s’esbrina de no abordar decididament el tema de la necessària unitat d’estratègia i efectiva, tot això donada l’excepcionalitat de la Vaga de Fam que s’afegeix a l’excepcionalitat de la situació actual amb els continus atacs espanyols contra Catalunya, atacs en tots sentits, bruts i de sempre, però ara atacs judicials principalment, també bruts i propis d’una dictadura molt lluny del que hauria de ser a primeries del segle XXIè al bell mig d’Europa. No es pas gens estrany que vulguem independitzar-nos urgentment de tanta ignominia.

Hem de trencar urgentment amb Espanya. No hauríem d’anar-hi, a Madrid ni enlloc, a fer polítiques esclaves llevat de comptades ocasions. Allunyem-nos d’Espanya en tot i per tot.

Els Judicis del Divorci són una acte de guerra -mai neta- contra Catalunya, per doblegar la nostra voluntat.

Desitjo que els surti el tret per la culata, desitjo que aquests judicis o macro judici obri els ulls de més catalans i forans per avançar decididament en l’acabament del Procés de Recuperació de la secular independència dels Catalans.

Que la nostra Victòria només en sigui una, la República Catalana Independent.

Jordi Sànchez i Jordi Turull, procurarem ajudar-vos amb més contundència i més efectivitat, ho hem de fer!  En cap moment els catalans del BIC hem abandonat aquesta lluita, ho hem fet per a Catalunya i per a tots vosaltres, empresonats i exiliats.  No hem defallit ni defallirem.  Ens reafirmem amb el 1r d’octubre i ens preparem per completar la DUI del 27 d’octubre del 2017. La lluita continua, si cap més intensa que mai.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Petit Consell Local de la República Independent, del BIC
-Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2001-

 
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *