BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 de novembre de 2018
0 comentaris

Preparar tots els factors necessaris per a completar la DUI del 27 oct 2017.

   

Els Consells Locals de la República poden ajudar les estratègies Republicanes que els semblin adeqüades, convenients o urgents.

Aquest text que segueix és una barreja de l’opinió de L’Última i del meu pensament:

DUI catalana del 27 oct: Torra. ‘Hem de prendre una decisió que puguem defensar’
o tal vegada preparar tots els factors necessàris per a completar la DUI’27 oct 2017.

‘Hem de prendre una decisió que puguem defensar’  Acabar la DUI, anar a La Haia?

Si el MHP Torra prepara aquesta estratègia, quina ha de ser la nostra tàctica des de l’entramat base del MxI (Moviment per a la Independència, en els mateixos fonaments de l’ANC) que en un futur no llunyà aplegarà tots els Consells Locals de la República que puguin existir en qualsevol moment oportú.

“Hem de prendre una decisió que puguem defensar’  això voldrà dir ‘risc i sacrifici’.o preparació seriosa per completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017?

Torra no vol ser un president autonòmic amb tots els caps independentistes empresonats.

Per evitar-ho no pensa espolsar-se la responsabilitat convocant eleccions, sinó fent efectiva la República, combinant la decisió del parlament amb la mobilització de la societat civil.

I fent front a la repressió que això pugui implicar, resistint ‘fins que es pugui’. Això no pressuposa, tampoc, estar amb els braços plegats fins al moment de les sentències, sinó que preveu d’anar apujant el volum de la confrontació política sense deixar de fer la gestió ordinària del govern, que funciona sense gaires entrebancs i amb més cohesió que no pas la legislatura anterior. De manera que, si hi ha cap opció de ruptura abans, com ara un bon resultat de l’independentisme a les municipals i a les europees del mes de maig, el calendari es podria precipitar.

Amb aquest canvi d’estratègia, l’objectiu de Torra és recuperar el mandat de les eleccions i aconseguir de fer efectiva la República. Però a la vegada també vol esborrar la imatge de president interí que ha mostrat fins ara. Tot això en coordinació amb el president Carles Puigdemont i amb el vice-president Oriol Junqueras. Torra és un dels impulsors de la unitat estratègica que negocien els dos dirigents, però també marcarà perfil propi per no regalar als unionistes l’argument que no mana i que hi és de pas.”

Reflexions i coincidències sobre un text-notícia de L’Última de Vilaweb.
https://www.vilaweb.cat/noticies/torra-canvia-destrategia-per-respondre-als-judicis-de-l1-o/?utm_source=push

Analitzat i remenat per Salvador Molins, CLR*bic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!