BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de novembre de 2018
0 comentaris

Consells Locals de la República, les cèl·lules base d’una gran unitat de l’Independentisme.

Consells Locals de la República

Les cèl·lules base d’una gran unitat, de la marxa vers la consolidació de la República proclamada el 27 d’octubre del 2017.

Una entramat que coordini totes les iniciatives actuals d’edificació de la República Catalana , Consell General i Consells Locals de i per la República Independent.

Davant les sentències i l’atac espanyol construïm la gran unitat del Poble Català lliure i això es pot estructurar entorn d’una organització de base coordinada des dels nous Consells Locals de la República amb referències al Consell General de Waterloo.

Us recordeu del Gran Sindicat Polonès?

A grans problemes grans solucions. Sindicat Català dels Drets i les Llibertats obert a tots els Països Catalans.

Coses com la Paga Japonesa que m’acabo d’inventar, o quasi m’acabo d’inventar. Res és desproporcionat davant l’embat que tenim davant.

Empoderar-nos tots junts, valorar-nos, coordinar-nos, recuperar l’energia i la confiança, unir-nos així, una de les coses que semblen vedades a la classe política en la que tant i potser fins i tot massa hem confiat i ens n’hem refiat.

Podem fer grans marxes i  aturades de resultat incert, no ho sé, potser les haurem de fer, però el que si podem fer és la Gran Unitat del Poble Català lliure des de baix, des de l’arrel i des de l’objectiu que ens connecta a tots, començant a Construir la República des d’ara mateix.

Ja hem començat !

Salvador Molins, Consells Locals de la República del Bic i de Berga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!