BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de novembre de 2018
0 comentaris

Completar la DUI catalana del 27 oct i portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

  


LA DUI catalana del 27 oct  del 2017.
Completar-la i portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

El 1r d’octubre fou el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, fou vinculant i el vam guanyar.
La resposta compromesa fou el 27 d’octubre i l’hem de completar.

Cada moment toca completar el que va faltar per fer real la República proclamada en això ens hem de concentrar i fer-ho de forma metòdica i incisiva.

La decisió del Poble està presa:  Estat Català en forma de República. Ni un pas enrere.

Qui no es vegi capaç de portar-ho al seu compliment que faci un pas al costat i altres el substitueixin, tan partits com capdavanters.

És trist veure que gent implicada neguen el valor absolut del Referèndum d’Autodeterminació català. Diria jo que no han entès res, no ho valoren com ho valora el poble menut, a més de no haver estat capaços de completar la DUI catalana del 27 d’octubre els falta el convenciment necessari per alliberar minut a minut Catalunya. Hi són negats, no han entès res, no han valorat res, no valen per a la Independència plena de la Nostra Nació … millor que callin … millor que pleguim!

CDR*bic i Consell Local de la República Catalana Independent del BIC.

COMUNICAT DEL CONSELL LOCAL DE LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
DEL BIC  i  del CDR*.bic

1 – És tan gran la força i la suma de voluntats que ens ha portat fins al 1r d’octubre i guanyar el Referèndum, fins a la votació i consegüent recompte de la Declaració de l’Estat Català en forma de República del 27 d’octubre, que no la podem ni negar, ni ofegar, ni oblidar.

2 – Reafirmem que la República Catalana Independent és la voluntat dels catalans, expressada el 1r d’octubre de 2017, que és vinculant i ens implica a tots i tothom.

3 – Som conscients de que reconstruir Catalunya plenament lliure i assegurar-li el futur és un imperatiu necessari, urgent i ineludible pels catalans.

4 – Estem determinats i ja hem començat el camí preparant-nos i unint-nos quants més millor per completar el 27 d’octubre, organitzar, posar-hi data i fer-ho.

 5 – Exigim l’alliberament sense causa de tots els ostatges segrestats per l’estat espanyol, presos, exiliats i imputats. No bescanviarem presó per autodeterminació!

6 – Portarem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

7 – Comuniquem a tothom que tan els llaços, com les creus i les pancartes grogues són per a la Independència de Catalunya sense la qual la permanent repressió dels catalans no acabarà, els presos seguiran empresonats i els exiliats no podran tornar.

 

CDR*bic (President, Consellers, membres)
Consell de la República Local del BIC

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!