Negant als presos i negant la Independència (la República, vaja). Perquè volen votar els pressupostos espanyols?

El mandat del Poble és República i llibertat.

NO ALS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS
sense anul·lació de tots els càrrecs i Referèndum d’Autodeterminació pactat.

Davant de situacions excepcionals que no podem acceptar de cap manera que es transformin en una situació còmoda i normal, per què els partits catalans a Madrid volen votar els pressupostos espanyols?

El 21D per por a l’Arrimadas, El 30G per por a la presó. Renuncia, rera renúncia, traïció als votants del 1r d’octubre i fins i tot del 21D, rera traïció …

Davant Llarena ajupits fins i tot trencant la unió i la veu del Poble, es carreguen la majoria i tots tan tranquils …

Encaixen tots els cops i putades que els hi venen del PSOE i el President espanyols que ells, PDCAT (Junts x CAtalunya) i ERC, van enlairar, ho fan sense immutar-se, sense que els caigui la cara de vergonya, i el més greu que aquests colps, ofenses i humiliacions no són per a ells sinó pel Poble de Catalunya, el que va votar Independència el 1r d’octubre, i dins del poble els empresonats, exiliats, multats, imputats i investigats …

Però pels compromesos a restablir les institucions catalanes -no pas les espanyoles- No votar els Pressupostos espanyols és legal espanyol i constitucional espanyol, aquí no hi juga ni l’Arrimadas ni les presons, ni la repressió espanyoles.

Mentre el Poble català lliure, que per desgràcia els va votar, ferm i fidel per la República, pels presos i exiliats, es manté d’empeus defensant el groc a carrers i carreteres, ponts, Lledoners i altres presons, uns altres, PDCAT (Junts x Cat) i ERC, abandonant a la seva sort la República i abandonant a la seva sort presos i ecxiliats, foten l’imbècil i foten de traïdors jugant amb els Pressupostos espanyols.

Tristament, sabem tots que acabaran votant-los afirmativament, baixant-se els pantalons una vegada més, ja no ve d’una, són com prostitutes polítiques, es baixen els pantalons per diners i poder. No tenen dignitat. Tan de bo m’equivoqui! ai las!

PDCAT – Junts x Catalunya i ERC, no és que ells hagin enganyat o estiguin enganyant al Poble català, és que ells són el frau!

Tan de bo en això dels pressupostos espanyols facin el contrari del que tots pensem que acabaran fent:

SENSE ANUL·LACIÓ DE TOTS ELS CÀRRECS I SENSE REFERÈNDUM D’AUTODETERMINACIÓ PACTAT
NO VOTAREM ELS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS !

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *