Nou Paradigma en el Procés o Canvis grossos de Veritat.

  

Greus errors de fons en el Procés de Recuperació de la Independència centenària dels catalans que hem de canviar si ens volem alliberar d’Espanya:

Primer: Catalunya no és un favor d’Espanya, ni una concessió, però actuem com si ho fos.

Segon: Hem delegat el Procés en els Polítics i això no pot ser.  Hem de recuperar-ne el protagonisme i la determinació, o sigui, re-emprendre’n l’autoria i el camí.

Com quan la Transició del 1978 els polítics d’aleshores van dir a la 1a Assemblea Nacional “a partir d’ara deixeu-ho a les nostres mans, ja ho farem nosaltres”. Els polítics sempre tenen un interruptor a les seves mans i fan i desfan segons les seves conveniències, moltes d’elles lligades a la tensió administrativa del dia a dia. Mai no hi ha temps per a l’Autodeterminació. A més  els nostres polítics autonòmics són objectes del Poder Espanyol i tenen les mans emmanillades per aquest poder, com els passa també els mossos d’esquadra.

Tercer: Hem de plantejar-nos, el Poble català, seriosament com construïm des d’ara mateix la República que els subjectes a l’autonomisme no faran.

Quart: La urgència és la determinació. Pensar, fer i practicar les millors tasques, lluites i  estratègia per alliberar els ostatges d’Espanya. Els “Ponts per la llibertat”

Cinquè: Cercar i desenvolupar-ne les eines necessàries i eficients.  Crear una organització  i  una coordinació, poder exclusiu de la nova República amb la voluntat política que la faci caminar. Crear els  “Consells locals de la República” per a fer tot això des de cada lloc petit fins coordinar i organitzar tot el territori.

Sisé: Començar. Com volem avançar si no ens hi asseiem, ho estudiem, ens ho proposem i ho fem. Que el dia a dia no ens faci mandres , desorganitzats i fracassats, per no dir traïdors, cosa que no ens podem permetre ni ser ni dir-ho llevat de cassos molt flagrants.

Petit Consell local de la República del BIC.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *