LA INDEPENDÈNCIA HA D’ÉSSER PLENA No enganyeu de nou Catalunya. Completeu el 27 oct del 2017

“10 – Que el 1r aniversari del 1r d’octubre serveixi per plantejar-nos un enllaç real entre el territori i el Consell de la República a l’exili que ha d’esdevenir una realitat ben aviat. El que no facin els polítics ho farem la gent del braç del Poble menut català.”

(El BIC, un Consell  Local petit de la República Catalana Independent)

 

Creure en la Independència de Catalunya:

la DIP la fan i no la compleixen, la Declaració de Sobirania tampoc la compleixen, diuen que el TC no té efectes sobre la nostra sobirania i corren darrera del TC i dels poders espanyols perquè els perdonin, els acusen falsament i van a lliurar-se perquè els empresonin. Cerquem polítics nous o reforçats que es creguin les Declaracions que facin i que les apliquin.” (CDR*bic)


————–

Els catalans lliures no abandonarem la implantació de la República votada el 1r d’octubre i declarada el 27 d’octubre del 2017.

La gent del braç del Poble menut català començarem ben aviat a fer la República.
Que així sigui !

 

COMUNICAT CDR*bic

1 – No abandonarem la implantació de la República declarada el 27 d’octubre..

2 – No bescanviarem presó per autodeterminació..

3 – Feu-vos a la idea que aquesta República Catalana Independent l’edificarem ben aviat..

4 – Reafirmem que és la voluntat dels catalans vinculant i que ens implica a tots i tothom..

5 – Reconstruir Catalunya plenament lliure i assegurar-li el futur és un imperatiu necessari, urgent i ineludible pels catalans..

6 – Tot això no ho dubteu i comprometem-nos-hi tots..

7 – Saltem, avui mateix, al buit de començar-ho i de fer-ho..

8 – És tan gran la força i la suma de voluntats que ens ha portat fins al 1r d’octubre i fins a la mateixa votació i consegüent recompte de la Declaració de l’Estat Català en forma de República del 27 d’octubre, que no la podem ni ofegar, ni oblidar..

9 – Força del Procés, Voluntats del Procés i DUI catalana les hem de fer renéixer cada dia i més visiblement els propers 11 de setembre i 1r d’octubre del 2018.
.

10 – Que el 1r aniversari del 1r d’octubre serveixi per plantejar-nos un enllaç real entre el territori i el Consell de la República a l’exili que ha d’esdevenir una realitat ben aviat. El que no facin els polítics ho farem la gent del braç del Poble menut català.
.

11 – Preparem-nos i unim-nos quants més millor per completar el 27 d’octubre, organitzar, posar-hi data i fer-ho.

.

12 – Portem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.
.
.
.
13
– Tan els llaços, com les creus i les pancartes grogues són per a la Independència de Catalunya sense la qual la permanent repressió dels catalans no acabarà, els presos seguiran engarjolats i els exiliats no podran tornar.

.
14 – La Independència ha de ser plena, no us quedeu a mitges tintes com el dia 27 d’oct. Si no en sou capaços dimitiu!   Catalunya només assegurarà el seu futur amb la Independència total, com la de Suïssa i la d’Israel i els EUA. No enganyeu més al Poble Català, perquè si ho feu, aleshores serà el vostre Poble qui us empresonarà. Dignitat cavallers! Dignitat!

 

 CDR*bic (President, Consellers, membres)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *