BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de setembre de 2018
0 comentaris

La Gran Manifestació del 11S del 2018 és sols per a la República Catalana Independent.

 

La Gran Manifestació Independentista del 11 de setembre d’aquest 2018 és per la República Catalana Independent, única garantia d’alliberament de tot el Poble Català, dels capdavanters les dues principals associacions nacionals de la societat civil catalana,  dels polítics catalans segrestats per l’estat espanyol sense judici i sense garanties, com a xantatge per a fer ajupir de nou el nostre Poble i per a obligar-el a claudicar i negar la validesa del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya vinculant del 1r d’octubre del 2017 i la consegüent Declaració Unilateral d’Independència catalana del 27 d’octubre del 2017.

La Gran Manifestació Independentista del 11 de setembre d’aquest 2018, malgrat molts s’entesten de fer-la servir per a múltiples i interessats propòsits és sols per la República Catalana plenament independent i tot el que d’ella n’emana de llibertat, justícia i dignitat.

Sra. Paluzie, Presidenta actual de l’ANC, sigui ben clara i contundent tal com ho fou en el seu moment l’anterior Presidenta, la Sra. Carme Forcadell: La Gran Manifestació Independentista del 11 de setembre d’aquest 2018 és sols per a la República Catalana tal com ho resa la seva principal i capdavantera pancarta.

Sra. Paluzie, no s’estovi de cap de les maneres, no cedeixi davant de cap polític ni de cap President, “sols per la Catalunya Independent en forma de República”, això és el que vàrem votar tres milions de catalans el passat 1r d’octubre, sols això!

Sra. Paluzie, no es jugui de nou per a no res la credibilitat i la capacitat de convocatòria i decisió de l’Assemblea Nacional Catalana -ANC- que vostè presideix, no cedeixi davant les insinuacions i temptacions dels partits que s’autoproclamen sobiranistes o independentistes.

La força de l’ANC, la força que li donen els seus associats i els seus convocats és una gran responsabilitat que té l’obligació de ben administrar ella mateixa -l’ANC-, la seva Presidenta i el seu Secretariat, però en aquest ordre si de veritat es vol ser efectiu i incisiu en el moment fonamental que viu el nostre Poble.

Cedir aquesta força a la Convergència del 2012, al President de Catalunya d’aleshores, va ser un greu error, perquè el que el Poble demanava d’Independència va ser rebaixat per interessos partidistes a l’indeterminat Dret de Decidir, allargant innecessàriament el Procés, donat temps a l’estat espanyol i als seus cooperants a Catalunya per a reorganitzar-se en contra nostra.

També va ser un error quan Ximenis amb bona fe va abandonar el comandament de la moguda de les Consultes i va perdre tota la força que l’esmentada organització havia acumulat. Cap capità pot abandonar el navili en hores de gran compromís.

Així, doncs, aquest 11’S, tots a Barcelona per a exigir que es completi la DUI catalana del 27 d’octubre i que cadascú des del seu lloc,  es disposi amb determinació, amb coratge i amb fermesa,  fer real i efectiva la Independència de Catalunya.

Salvador Molins, CDR*bic

POST DATA:

L’Hora de la Unilateralitat

Quan inevitablement arribi l’hora de la unilateralitat, si els partits independentistes actuals encara no se senten forts i preparats per completar el mandat del Parlament Català del 27 d’octubre del 2017, caldrà explorar la via Bàltica, un sol capdavanter, una sola estratègia, una alternativa política decidida i determinada a culminar el Procés de recuperació de la nostra set vegades centenària Independència. Portar la DUI catalana fins a les darreres conseqüències d’acompliment i certificació per part del Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Les mobilitzacions d’aquest setembre i del proper d’octubre donaran cos i nervi al Moviment Independentista del Poble en espera de la maduració i concreció d’un lideratge més lúcid i més determinat a completar definitivament el Procés d’Alliberament Català.

Salvador Molins Escudé, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

__________________

Entrevista amb Elisenda Paluzie (ANC) extret de Vilaweb

En aquest context, com que vam guanyar una gran batalla com el primer d’octubre però no vam ser capaços de fer efectiva la República, aquesta manifestació, d’alguna manera, servirà per a saber com està el moviment popular independentista.”

https://www.vilaweb.cat/noticies/elisenda-paluzie-mantenir-nos-ferms-es-dir-los-que-la-repressio-no-te-efecte/?f=rel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!