Completem la DUI del 27 d’octubre i Defensem-nos de la Ulsterització.

Resum de pautes per defensar-nos de la Ulsterització:

resumit i extret del post “Os montaremos un Ulster que os vais a cagar»  del blog de Jordi Martí Font

https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=275399

ESCENARI:

Si els tabarnians, els ciutadans que treuen llaços i membres diversos dels cossos policials o directament militars mantenen i incrementen les seves accions contra els independentistes amb accions de violència, alguns s’hi poden arribar a tornar i aleshores serà la força de l’Estat qui es mouria. Aquesta és la trampa que tenen parada, la ratera a on ens volen portar. Les agressions creixeran, es faran més dures i la policia es mostrarà, en molts casos, absent.

PAUTES A SEGUIR:

1 – Recuperar el carrer, o sigui, seguir fent el que estàvem fent fins el 30 de setembre del 2017 i fer-ho amb el mateix esperit i la mateixa il·lusió, convençuts que la Victòria serà nostra i que de Victòria pels catalans només n’hi ha una: Recuperar la Plena Independència de Catalunya.

2 – Hem mantingut la calma i la no violència com a signes evidents i col·lectius del moviment republicà català i no els podem perdre, perquè és aquest, precisament, el seu objectiu. No podem caure en cap enfrontament civil, ni ara ni mai. Mai caure ni arribar al cos a cos. Protegir-nos però no pegar.

3 – Deixar de ser súbdits d’una vegada per totes.  Desobeir decididament i no admetre més autonomisme, abandonar el Parlament si cal.

4 – Calen canvis i cal fer-los efectius ja, perquè vam fer un referèndum i el vam guanyar i cal que exigim a qui ens governi que actuï en conseqüència.

5 – Davant de les agressions No dic que ens mantinguem sense fer res davant, però, perquè sí que cal mobilitzar-se i crear grups d’autodefensa, que filmin les seves agressions, que les aturin de forma coordinada i no violenta, que tinguin clar, però, que l’enfrontament entre persones és el seu objectiu i mai hi hem de caure.

Llegit, resumit i republicat per CDR*bic

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *