Rocambolesc ! Suuuu-re-a-lis-ta! Estelada europea? !!! Independència ja! Collons!

CATALUNYA representant Europa.

Potser tenia raó Francesc Pujols:
Un dia no molt llunyà, quan sigui Independent, CATALUNYA serà  “Number One !”

Comentari exasperant sobre els termes del fet i la notícia que adjunto després:

Rocambolesc ! Suuuu-re-a-lis-ta!          Estelada europea? !!!

Independència ja! Collons!

Per a tots aquests joves i els seus patrocinadors un trenta !    Un deu per la feina, un deu per l’estelada catalana gens europea, sols catalana, i un deu per voler representar al seu i meu país: Catalunya.

Que el Déu de l’Univers els beneeixi !

No sé s’hi queda clar que sóc un defensor a ultrança d’accentuar tots els monosíl·labs que ho requereixin tal com ho va deixar clar Fabra. No accepto de cap manera la darrera norma ortogràfica, sóc sediciós! foteu-me a la presó lingüística.

Crec també en el misteri … molt millor un Déu Amor que no sols un Déu Energia … o que és una Energia Creadora?

Republicat per Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència de Catalunya. Soci de l’ANC, soci de l’Òmnium.

L’equip català que representa Europa ha fet un minut de silenci per les víctimes del 17-A a la competició

El mundial de robòtica, First Global Challenge, ha comptat amb un equip de joves catalans per a representar Europa. Ho han fet amb el nom ‘Europe represented by Catalonia‘ i amb la samarreta d’un disseny molt semblant a l’estelada, fruit de la combinació de la senyera i la bandera europea. L’equip ‘Team Spain’, que representa l’estat espanyol, també és català, ja que l’equip d’àmbit espanyol que volia participar-hi es va retirar per evitar que un equip català representés Europa.

La competició, que enguany s’ha fet a Mèxic, ha reunit joves de més de 160 països per resoldre problemes d’eficiència energètica amb robots creats per ells mateixos. La norma del concurs diu que només pot participar un equip de cada país. Al primer concurs, que es va fer l’estiu passat a Washington, als Estats Units, hi va participar l’equip català RoboCaspers, com a representant d’Espanya. Enguany, els organitzadors de la competició van tornar a oferir al mateix equip l’oportunitat de ser l’equip que representés Espanya.

Al mateix temps, un equip d’àmbit espanyol va demanar de ser representant d’Espanya a la competició, cosa que va generar un problema a l’organització, que s’havia compromès amb l’equip català. Per mantenir tots dos equips, es va decidir que l’equip català representés Europa amb el nom ‘Europe represented by Catalonia’.

Tenint en compte que les normes de la competició assenyalen l’obligatorietat que hi hagi un equip estatal per a poder optar a tenir un equip d’àmbit continental, l’entitat espanyola va decidir de retirar-se per evitar que l’equip català pogués ser l’equip representant d’Europa. Arran de la retirada de l’equip d’àmbit espanyol, un altre equip català va demanar de participar com a representant de l’estat, i d’aquesta manera, l’equip català ha pogut participar-hi com a representant europeu.

El pla de la Generalitat STEMcat que fomenta les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques ha subvencionat ambdós equips amb 10.000 euros per a cobrir una part dels costos del desplaçament, l’estada i la manutenció.


 


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *