BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 d'agost de 2018
0 comentaris

És terrorisme d’estat! : Fer mal -acusacions, presó i multes- per fer por, per xantatxejar, per castigar, per venjar-se de Catalunya i els catalans.

COMUNICAT DE DENUNCIA CONTRA L’ESTAT ESPANYOL
QUE PRACTICA TERRORISME D’ESTAT CONTRA ELS CATALANS

No és terrorisme d’estat? : Fer mal -acusacions, presó i multes- per fer por, per xantatxejar, per castigar, per venjar-se de Catalunya i els catalans.

Terrorisme d’estat i vergonya !
Millor que no vinguin !
Que alliberin els ostatges i deixin de vendre armes!

Són els primers responsables i les cares visibles d’un Estat terrorista que ven armes als Emirats i altres països que després serveixen per calcinar autocars plens d’infants, sí! comercien amb el terror.

Són els primers responsables i les cares visibles d’un Estat terrorista que imposa presó a ciutadans catalans i a l’ensems europeus per defensar el Dret a l’Autodeterminació del Poble de Catalunya, el Dret núm. 15 dels Drets Humans reconeguts per l’ONU i signats per aquest mateix estat que al no complir-los i no defensar-els perd la seva condició d’estat de dret.

Són els primers responsables i les cares visibles d’un Estat terrorista que per sotmetre Catalunya li infligeix segrest dels seus capdavanters, els tanca a la presó i els imposa multes abusives, amb la clara intenció de castigar-el i fer-els-hi por.

Què és sinó el terror? una por a perdre la llibertat, els bens i la família.

Ens volen rentar la cara amb un drap brut. I res més s’els ha acudit venir fer no sé quin espectacle el 17 d’agost d’aquest 2018 en una acte de Record de les Víctimes i en recolzament dels familiars.

Millor que no vinguin a Catalunya. No hi fan falta !

Que alliberin els presos polítics catalans segrestats com hostatges de guerra i que deixin de vendre per sempre armes a ningú i menys als patrocinadors coneguts de molts actes terroristes.

És terrorisme d’estat! : Fer mal -acusacions, presó i multes- per fer por, per xantatxejar, per castigar, per venjar-se de Catalunya i els catalans.

CDR*bic



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!