Capdavanters decidits i poble disciplinat per assolir l’objectiu: La plena Independència de Catalunya.

 

És tan gran la força i la suma de voluntats que ens ha portat fins al 1r d’octubre i fins a la mateixa votació i consegüent recompte de la Declaració de l’Estat Català en forma de República del 27 d’octubre, que no la podem ni ofegar, ni oblidar.

“Cerquem polítics nous o reforçats que es creguin les Declaracions que facin i que les apliquin”

Tres condicions són bàsiques, en el moment actual, que ens manquen i que cal que preparem des d’ara mateix, per a poder completar el Procés de Recuperació de la Nació Catalana i de la seva plena llibertat:

1 – Uns capdavanters decidits a completar de veritat la Declaració d’Independència. Que no s’enganyin, ni enganyin amb preteses i errònies estratègies de confraternitzar o pactar amb l’enemic* que no titubegin a l’hora final i a les hores prèvies.

“enemic”?   -el que et nega, el que pica, el que t’empresona, el que et roba i espolia, el que et multa per ofegar-te econòmica i moralment, el que intimida i amenaça, el que intenta entretenir-te per doblegar-te, el que ocupa la teva terra amb polítics, policies, colons, fiscals i jutges, tots ells d’obediència estrangera, el que et manté lligat de mans i peus amb les “seves” estructures polítiques i econòmiques, les seves i no les teves!

2 – Un poble, jo, tu, ell …, que un cop li caigui la vena dels ulls esdevingui convençut de la necessitat de completar i complir la seva pròpia ordre del 1r d’octubre del 2017 i aprengui a actuar amb disciplina en el moment que ho requereixi.

3 – Coordinar eficaçment aquest binomi i la seva acció necessària, capdavanters i poble, orientats a un sol objectiu: Declarar la Independència i ocupar immediatament el territori per que aquesta Declaració sigui efectiva i així esdevingui veritable.

Complir aquestes tres condicions bàsiques i necessàries ens portarà a l’única victòria que anhelem els catalans, recuperar la nostra plena Independència, restituir la nostra llengua i reunificar la nostra nació des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó, passant per l’Alguer i el Carxe.

Salvador Molins,  Conseller de Catalunya Acció, CDR*bic, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.  Membre de l’UPDIC de Jordi Fornas -batlle honorífic de Venècia-.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *