Portem la DUI del 27 d’octubre a La Haia. Defensem el Dret núm 14, el de l’Autodeterminació dels Pobles.

COMUNICAT del CDR*bic:

Completem la DUI portant-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

LLARENA i ESPAÑA o ESPAÑA i LLARENA, LAMELA, ETC són enemics declarats i contraris del DRET HUMÀ UNIVERSAL NÚM. 14 “El Dret de l’Autodeterminació dels Pobles”

Catalans, ara que s’ha demostrat la falsedat i la inconsistència de les acusacions dels fiscals i jutges espanyols, Lamela, Llarena i altres, és l’hora de contraatacar judicialment els enemics de Catalunya, els malfactors que volen mantenir empresonat el nostre Poble, els líders espirituals de la violència perpetrada contra la nostra gent l’1 d’octubre a cops de porra i després fins avui mateix amb denúncies, multes, acusacions gravíssimes, presó injusta contra persones innocents, bones, nobles i responsables, que mantenen empresonats i segrestats amb odi, mentides, humiliacions, venjança i injustícia els nostres capdavanters nacionals i democràtics.

Reforcem-nos de clarividència i determinació. Descobrim el seu engany, jutgem-los i expulsem-los de Catalunya.

Que marxin les forces d’ocupació: fiscals, jutges, tribunals espanyols, policies, delegats de l’estat espanyol, polítics colonitzadors.

Què esperem a portar els manuscrits de les actes de la DUI CATALANA del 27 d’octubre del 2017 al Tribunal de Dret Internacional de la Haia?

CDR*bic

 
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *