BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

2 de juny de 2018
0 comentaris

El Referèndum “vinculant” d’Autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, s’ha de complir. És el Dret de Decidir, la sobirania del Poble Català., la sobirania dels catalans.

 

1 – El Referèndum “vinculant” d’Autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, s’ha de complir. És el Dret de Decidir, la sobirania del Poble Català., la sobirania dels catalans.

2 – De la DUI catalana votada i guanyada per 72 diputats -majoria absoluta- al Parlament Català el dia 27 d’octubre del 2017 falten algunes coses per acabar, poques però grosses, coses de pes, s’entén!:

– baixar la bandera i banderes espanyoles, publicar-ho al Butlletí Oficial de la República, cercar Bancs i Asseguradores o cadenes de Bancs i Asseguradores que donin crèdit a la naixent República pels primers mesos o anys.

– organitzar servei o cos de Protecció Civil, organitzar grups de suport i defensa de la nova República, Destituir organismes espanyols a Catalunya, de policia, exèrcit, fiscals i Jutges i nomenar-ne els corresponents però que siguin del nou estat independent.

– preparar les relacions internacionals, reconeixement, suport militar, qüestions de geo estratègia, qüestions de valors espirituals i democràtics, aliances de confiança, tractes econòmics preferents.

– … poca cosa, però naturalment grossa i complexa …

i sols falta una cosa més, la més important de totes, els capdavanters que es comprometin a preparar-ho i fer-ho decididament, que se’n vegin capaços i es posin mans a l’obra. Això és el més bàsic, important i determinant per a l’èxit de l’operació

– darrera part: avisar les parts implicades i fer-ho el dia “I” -el dia de la Recuperació fe la  secular Independència de Catalunya.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència dels Catalans-, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

El Referèndum “vinculant” d’Autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, s’ha de complir. És el Dret de Decidir, la sobirania del Poble Català., la sobirania dels catalans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!