Completem el 27 d’Octubre: Enpoderem-nos !

Montse Venturós, Alcaldesa de Berga: “Avui no he vingut a defensar-me; avui he vingut a acusar directament el ministeri fiscal”

https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=275204
————
COMUNICAT DEL BIC, Berguedans per a la Independència de Catalunya.
Actualment “CDR*bic”, Catalans -nacional i politicament- en Defensa de la República, Catalana i Independent”.
_______
1 – Ens Reafirmem en el Sí al Referèndum “Vinculant” d’Autodeterminació de Catalunya del dia 1 d’Octubre de l’any 2017.
.
2 – Ens comprometem i ens preparem per a completar el mandat de la DUI votada al Parlament de Catalunya per la Majoria de 72 diputats a primera hora de la tarda del dia 27 d’Octubre del mateix any 2017. Tot el que va faltar fer, l’ajuda econòmica, política i militar que calgui per fer el que no vam fer.
.
3 – Creiem que és urgent l’hora en la que cal portar l’esmentada DUI al Tribunal de Dret Internacional de La Haia per a la seva aprovació i certificació, tal com es va fer en el cas de la DUI de Kosovo.
.
4 – El darrer pas del “Procés de Recuperació de la set vegades centenària Independència de Catalunya (985-1714) serà assolir l’Ingrés de l’Estat Català en forma de República en l’Organització de les Nacions Unides (ONU).
.

BIC*CDR (President actual i vocals)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *