BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

29 d'abril de 2018
0 comentaris

La República Catalana, és per a tots els catalans. Destapem la mentida dels que volen fracturar Catalunya.

Ni Berga-barnia, ni Caga-barnia, ni Arrima-barnia …

(Destapant “Ciuta-barnia”: l’intent de fracturar Catalunya)

Ser Català és estimar Catalunya, la seva gent, la seva terra i la seva llengua, sense oblidar mai els propis orígens


 

 

Ni Berga-barnia, ni Caga-barnia, ni Arrima-barnia …
(Destapant “Ciuta-barnia”: l’intent de fracturar Catalunya)

Alguns, ben coneguts, tenen una obsessió en dividir, partir, esquarterar Catalunya … se n’omplen la boca, i a més a més n’acusen als independentistes però fàcilment se’ls veu la de sota.

Algú té present aquella escena bíblica en la que Salomó per acontentar dues mares, l’una falsa i l’altre veritable, proposa partir la criatura en dues parts?

Catalunya no està dividida en tants per cents com pretenen alguns enemics de la Nació Catalana. Hi ha persones que viuen a Catalunya amb autoodi permanent i incapacitat manifesta per a fer-se membres del Poble Català que un dia més o menys llunyà els va acollir. No s’han integrat mai ni es volen integrar mai, i per acció o omissió exerceixen de colonitzadors amb el mateix aire i les mateixes maneres supremacistes de quan els espanyols exercien d’altius colonitzadors a la Guinea Equatorial.

Aquests magnats de l’autoodi i de l’odi encobert a tot el que és genuïnament català volen arrossegar a les seves posicions a molta gent arribada d’arreu fa pocs anys, volen que com ells siguin permanentment immigrats enlloc de transformar-se en persones que sense oblidar les seves arrels s’integrin al cent per cent com a Catalans de ple Dret i bon esperit.

Catalunya és amable i acull a totes les persones. Honorabilitat comporta honorabilitat. Que ningú es deixi enganyar per aquella mala gent que malda per sotmetre Catalunya i els catalans a cap imperi, sigui l’espanyol, el francès o el que sigui. Catalans tots, arribats de tots els temps, no us deixeu arrossegar per aquesta mala gent.

La Catalunya lliure, plena i rica que estem construint és de tots i per a tots, per a ser-ne plenament membres sans i feliços sols cal estimar-la amb un amor senzill i veritable, no pas amb un pretès amor negatiu, colonitzador i alienador.

Ser Català és estimar Catalunya i la seva llengua, viure i deixar viure, defensar aquesta terra i la seva llibertat, la seva independència.

Salvador Molins (CDR*bic) Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci d’ÒMNIUM.

Ni Berga-barnia, ni Caga-barnia, ni Arrima-barnia … Ser Català és estimar Catalunya, la seva gent, la seva terra tota sencera i la seva llengua. Mai s’ha d’oblidar els propis orígens ni la pròpia gent. Tothom qui viu i treballa a Catalunya és cridat i convidat a integrar-s’hi de ple dret i així esdevenir un altre català i ciutadà com tots nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!