BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de març de 2018
0 comentaris

La falsa sobirania i les desactivacions del dia de la marmota.

Només hi ha un camí:
Trencar políticament amb l’invasor ecspanyol.
La falsa sobirania i les desactivacions del dia de la marmota.

Algú ha gosat dir que la comèdia de l’autonomisme del Parlament català que s’està representant aquests dies entre l’activo l’envestidura, la desactivo, consultes, ara canbio, ara Puigdemont, ara Sànchez, ara Turull, “excanya” fotent-hi el nas, fotent-hi el cul, putinejant-ho tot…, els unionistes contents per aquestes barroeres intromissions, els uns a la presó, els altres dictant imputacions i sentències, mentides, robatoris monstruosos en forma de garanties per sortir de la presó aquells que només hi són pel fet de ser catalans i de haver defensat el Dret d’Autodeterminació, la majoria de la Judicatura i advocats callant per la por de perdre la feina o ser castigats … algú ha gosat dir que el que s’intenta fer demà al Parlament per enèssima vegada és un acte d’exercici de sobirania … perdoneu, però no és veritat, és una trista i vergonyosa representació de titelles, les titelles autonòmiques i esclaves catalanes! Una merda!

A aquest merda ens hi han portat les desactivacions i coitus interruptus del Puigdemont, i ara, mal imitant-lo, ens hi van mantenint les desactivacions del Torrent. Prou de fer el ruc, prou de fer l’esclau, prou d’arrossegar-nos com cucs!

No ens interessa formar governs autonòmics espanyols, i encara menys si es tracta de governs espantats i titelles. Plantem-los cara!

Despertem! només la República és un acte de veritable sobirania: l’Estat Català en forma de República!

Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ANC, s/Ômnium

 

Parelles impossibles: catalunya i espanya

Ja no cal sinó comptar els dies, o les setmanes o els anys. Catalunya ja no serà mai més Espanya, si no és per la força militar, l’ocupació violenta i l’acció feixista indiscriminada.

A espanya ja li va bé, això, aquesta manera d’actuar: militar, agressiva i feixista. És un gen que va agafat amb la seua història, per bé que, amb l’Europa dels pobles que es volia construir, i amb el segle XXI camí dels primers vint anys de vida, hom imaginava que aqueixa trilogia fatxenda i pistolera no només no s’estilava, oimés que no seria consentida. Però Europa no ha construït sinó una associació creminal d’estats en favor de les empreses, els negocis, i el capital extremista de l’abús i la corrupció, capaç d’anar contra els homes i la vida, contra el territori o contra les idees mateix que tants anys van costar de refer. Ni el segle XX, ni els segles anteriors, no li han servit de lliçó. Així que aqueixa Europa d’ara, corrupta i interessada, no farà res per Afrain, el Sàhara, Palestina o Catalunya, per posar uns quants exemples. Cadascú haurà de treballar solet el seu corral i guanyar-se a pols la llibertat.

Els valencians tampoc no ho tenim bé, amb aquesta idiotesa política que ens manté adormits. Lligats voluntàriament en un silenci sospitós (ai, el Botànic, mare) davant els abusos judicials i polítics d’espanya, el govern del pp i la seua conspiració judicial contra la llibertat i la democràcia. Mal paper, valencians, des del govern, si hem de mantenir-nos muts i endolats davant el retrocés de drets universals que ens governa i ens obliga a callar, com si nosaltres tinguérem la culpa del 155, del lladrocini del pp, de la por que atenalla una majoria dels valencians a eixir de l’armari feixista en el qual ens ha tancat el pp.

Una bona part de la culpa és del borbó? I tant. Una altra, del desgraciat Montoro que ens té agafats dels ous financers? I tant. Una altra, dels mitjans que són gairebé tots del costat del filldeputisme? I tant. I una altra de l’herència franquista que encara governa de dins i ben endins? No ho dubteu. La complicitat d’un partit socialista que s’ha venut al franquisme en canvi de les molles, una desfilada d’inútils pocavergonyes que ballen damunt tants cadàvers republicans, i una terrasseta espanyola per veure bous, els goya, o el futbol més idiota. Els progres del psoe i podem són un paper pintat que aprova el mateix feixisme conspirador dels anys quaranta, en besar la ma d’una monarquia corrupta i antidemocràtica.

Amb aqueix peix i el preu determinat, catalunya no tornarà mai més a ser espanya. No democràticament. Ni voluntàriament. Ni amistosament. I espanya no fallarà, perquè no cedirà en convertir-se en l’estat terrorista que va ser durant la dictadura i encara no ha deixat de ser-ho mai, totalment. A foc. Contra la intel·ligència i contra el coneixement.

En canvi de tot això, valencians, ja us deveu pensar de ser al marge o de prendre patit. Caixa o faixa; dependència o inde; complicitat amb el feixisme o llibertat.

Per molts anys!

Ulisses20, el Bloc d’Albert Dasí
https://blocs.mesvilaweb.cat/adasi/?p=272185


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!