La Unitat de l’Independentisme Català passa per saber entomar la Via Bàltica.

(Fotografia: La Gran Cadena de les Tres Repúbliques Bàltiques)

Endavant vers el Punt i Final:

La Unitat de l’Independentisme Català passa per saber entomar la Via vers la Independència que van seguir els dels Països Bàltics.

Ens hem refiat dels partits polítics amb la falsa idea que la Independència de la Nació l’havien de fer ells com a partits -”partits”!?- – sempre partits! per pròpia naturalesa de partits- però això ha estat un error greu de l’independentisme català actual.

Els partits són per fer política però com a tals no serveixen per fer nació -o sigui, fer la independència-.

La Via Bàltica la va fer l’ANC d’aquells països veient que els seus partits -aliats de fet de l’URSS- no estaven per la feina.

Aquí passa el mateix, els partits pseudo autonomistes o pseudo independentistes digueu-li com vulgueu no estant per la feina o no hi estant plenament units, ni estant al cent per cent per la independència primant diàlegs amb Espanya i Referèndums de gran dificultat en tots sentits, primant, a més, pressupostos autonòmics i procediments lligats a la legislació de l’estat que ens sotmet, …

Si volem assolir la Independència ens cal un sol objectiu, una sola estratègia i un sol capdavanter que no essent líder de cap d’aquests partits capitanegi el Punt i Final que el Poble Català necessita i exigeix.

Fins que no tinguem o construïm això no ens mourem de lloc, i això no ens ho podem permetre, ni el Poble català ni els partits polítics catalans que creguin en la llibertat plena de Catalunya.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

………………………….

Publicat el 15 de febrer del 2015:

El Procés no s’aturarà. El que no facin els partits ho farem el Poble. DUI ja!

Si no hi ha acord entre Junts i la CUP.

Si la CUP no dóna suport a Mas o Mas no es replanteja el seu servei i la seva disposició primera en el compromís absolut per la Restitució de la nostra secular Independència, un servei que ben portat seria molt valuós i de gran transcendència, per exemple portant la bona nova de la Independència de Catalunya al món i recollint el suport de molts països …

O sigui, si no s’assoleix l’acord dels 62 més 10 diputats independentistes per tirar endavant amb força la DIP i preparar des d’ara, ja! la DUI, …

Aleshores el Poble Català, nosaltres, haurem de fer la Independència com la van fer a les Repúbliques Bàltiques, els representants de la Gran Cadena que allà van organitzar, o sigui haurà de ser l’ANC qui ho faci i si l’ANC no se’n veu capaç o segueix pensant que ho han de fer els nefasts partits polítics que encara no s’han alliberat egoismes propis i d’actituds autonomistes, mostrant una absoluta manca de sentit d’estat català independent, aleshores haurem de crear l’aparcat MxI -Moviment per a la Independència de Catalunya- del que en l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència catalana- de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa hi podem trobar les cèl·lules mare en cultiu.

Sigui com sigui, el “Procés” no s’aturarà.

El que no facin els partits ho farem el Poble.

Si no hi ha acord ens caldrà un cop d’estat català contra els nostres partits i potser també contra l’ANC. Que ningú s’escandalitzi, però primer és la Independència.

Caldrà fer una assemblea general del Poble Independentista, re emprendre el Procés i comprometre’ns amb la DUI ja!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC i simpatitzant dels catalans pro DUI.

 


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *