BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de febrer de 2018
0 comentaris

Les decisions dels independentistes al Parlament i govern del Principat han de provenir del Consell de la República

El Consell de la República

Les decisions dels independentistes al Parlament i govern del Principat han de provenir del Consell de la República, un Parlament virtual a l’exili, dels mateixos parlamentaris realment escollits.

A la propera contesa electoral o millor ara ja, en el govern i programa que ara s’ha de pactar, els partits independentistes haurien de construir una candidatura única -Parlament Republicà interí- dins la qual s’articulessin les decisions segons les negociacions i pactes assolits per l’entesa o majories dels respectius diputats.

Aquesta Candidatura “República Catalana Independent interina” hauria d’actuar en bloc i amb una sola veu en el Parlament de Principat, el Parlament espanyol i el Parlament europeu.

Les decisions que cregués oportunes i convenients en favor de la República Catalana Independent les podria consultar als catalans amb Referèndums com es fa normalment a Suïssa.

Fem República en tot i per tot fins que esbotzem el murs que ens tenallen.

Necessitem una classe política renovada en lucidesa, estratègia i fermesa. Cal aclarir i netejar els conceptes i el valor de l’objectiu que ens hem proposat: Restituir amb èxit la nostra nació, la nostra llengua, les nostres llibertats i constitucions, la nostra independència.

En les properes eleccions serà necessari considerar noves apostes polítiques com per exemple la del partit UPDIC de Jordi Fornas -Units per a Declarar la Independència de Catalunya”, noves forces que competeixin amb ERC, PDCAT i la CUP, per canviar i millorar totes les tàctiques i estratègies de cara a assolir la Independència.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!