Per la República Catalana Independent: Trenquem la por i no els quedarà res contra nosaltres.

Com ho podem fer per trencar la por?

Reafirmant-nos sense embuts en la Declaració d’Independència del 27 d’octubre de 2017.
Donant la cara sempre que convingui. Abandonant tots els eufemismes que ens debiliten.
Manifestant-nos, plantant-nos, aturant-nos en el moment oportú. Comprometre’ns amb la República declarada com a resposta vinculant a la voluntat dels Catalans expressada en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del 2017. Actuant amb una estratègia personal per posar-els les coses més difícils, l’economia, els seus interessos i preferències, el seu AVE, no l’agafeu per mica que pugueu, etc.

Com que volem la llibertat per a tots els catalans, però primer de tot pels defensors dels nostres drets que els espanyols tenen empresonats com ostatges de guerra, el millor que podem fer és plantar cara no violenta però constant defensant en tot i per tot la República Catalana Independent que a part de ser el nostre veritable objectiu és també per sobre de tot el que més els incomoda.

Salvador Molins (CDR*bic) (CA, UPDIC, s/ANC, s/Òmnium)


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *