Cada acusació per l’1 d’octubre mostra al món la nostra dignitat: Som catalans i res més! Precipitem la República Catalana Independent.

 

Catalans, trenquem la por i aleshores a l’enemic que ens vol atemorir no li quedarà res.

Cada acusació feta a un català per l’1 d’octubre del 2017 certifica que els Catalans vam exercir aquell dia el nostre Dret a l’Auto Determinació, el 14è dels Drets Humans, i també certifica que amb un 90 % dels vots afirmatius hem guanyat legítima i democràticament el dret a Proclamar i fer real la nostra Independència.

Cada Declaració d’un català és un acte de dignitat i fermesa malgrat els enemics facin tot el possible per atemorir, amenaçar i fer renunciar als acusats els seus principis. Cada Declaració forçada d’aquesta manera no serveix per a res que per a tirar-la al femer espanyol.

Quan vencem la por que ens volen provocar, aleshores no els quedarà res més perquè sols tenen amenaces, els seus valors no valen res per a nosaltres, aleshores haurem vençut a Espanya i als espanyols.

Cada acusació per l’1 d’octubre mostra al món la nostra dignitat:
Som catalans i res més!

Diguem “Prou”! a l’ignomínia que ens volen imposar
Precipitem la República Catalana Independent.

Salvador Molins, CDR*bic,
Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *