“Qui negui l’1 d’octubre i el 27 d’octubre no val per formar part del Govern de la República” CDR*bic

COMUNICAT DEL CDR*BIC 
(Berguedans per a la Independència de Catalunya)

“Qui negui l’1 d’octubre i el 27 d’octubre no val per formar part del Govern de la República”
.
1 – Entenem la necessitat imperiosa per a qualsevol home o dona, polítics i càrrecs electes inclosos, de sortir de la presó i escapar de la repressió impunes d’un sistema enemic i dictatorial invasor com es comporta ara mateix Espanya contra Catalunya, poques persones tenen la fortalesa per mantenir-se en les seves conviccions i expressar-ho amb la dignitat i contundència d’uns Luther King, un Mandela, un Ghandi o un Xirinacs, 
.
2 – Tot i així, no podem acceptar de cap manera que es negui davant del Poble Català, protagonista, testimoni i defensor amb el seus propis cossos i posant de fet en perill la seva integritat i la seva vida, que es negui el fet, la legalitat i la validesa de l’1 d’octubre i el 27 d’octubre, respectivament, Referèndum d’autodeterminació i Declaració d’Independència de Catalunya en forma de la Proclamació de la República.
.
3- Negar aquests fets cabdals de la nostra història i fonaments del nostre futur com a Nació Lliure és d’una gravetat extrema que no pot admetre ni comprensió ni acceptació per part de cap català conscient de la seva naturalesa i dignitat com a Poble, perquè atempta directament contra l’anhel secular d’independència i plenitud material i espiritual del Poble Català, de tota la nostra Nació Sencera. Milers d’homes i dones que han donat i encara donen part o totalitat dels seus bens, del seu temps i fins i tot de la seva vida per les nostres llibertats.
.
4 – No entenem ni acceptem que, qui negui això, valgui dignament per a formar part del Govern de la República. Tractar el Poble d’il·lús, dir directament que se l’ha enganyat amb una teatralitat absurda i ofensiva, rebaixar per sota de terra la dignitat de tots els catalans … és tan greu que costa de fer-se’n càrrec. Més val que, qui negui o tregui valor al Referèndum d’autodeterminació o/i la Declaració d’Independència, dimiteixi tot seguit de tot càrrec polític deixant pas a altres catalans escollits pel poble que puguin i vulguin formar-ne part.
.
.
Ho signen:
.
Berguedans per a la Independència de Catalunya
conformats a partir de l’1 d’Octubre i el 27 d’octubre de 2017
com a Comité de Defensa de la República

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*