COMUNICAT DEL CDR del BIC : Qui negui l’1 d’octubre i el 27 d’octubre no val per formar part del Govern de la República.

COMUNICAT DEL CDR*BIC 
(Berguedans per a la Independència de Catalunya)

“Qui negui l’1 d’octubre i el 27 d’octubre no val per formar part del Govern de la República”
.
1 – Entenem la necessitat imperiosa per a qualsevol home o dona, polítics i càrrecs electes inclosos, de sortir de la presó i escapar de la repressió impunes d’un sistema enemic i dictatorial invasor com es comporta ara mateix Espanya contra Catalunya, poques persones tenen la fortalesa per mantenir-se en les seves conviccions i expressar-ho amb la dignitat i contundència d’uns Luther King, un Mandela, un Ghandi o un Xirinacs, 
.
2 – Tot i així, no podem acceptar de cap manera que es negui davant del Poble Català, protagonista, testimoni i defensor amb el seus propis cossos i posant de fet en perill la seva integritat i la seva vida, que es negui el fet, la legalitat i la validesa de l’1 d’octubre i el 27 d’octubre, respectivament, Referèndum d’autodeterminació i Declaració d’Independència de Catalunya en forma de la Proclamació de la República.
.
3- Negar aquests fets cabdals de la nostra història i fonaments del nostre futur com a Nació Lliure és d’una gravetat extrema que no pot admetre ni comprensió ni acceptació per part de cap català conscient de la seva naturalesa i dignitat com a Poble, perquè atempta directament contra l’anhel secular d’independència i plenitud material i espiritual del Poble Català, de tota la nostra Nació Sencera. Milers d’homes i dones que han donat i encara donen part o totalitat dels seus bens, del seu temps i fins i tot de la seva vida per les nostres llibertats.
.
4 – No entenem ni acceptem que, qui negui això, valgui dignament per a formar part del Govern de la República. Tractar el Poble d’il·lús, dir directament que se l’ha enganyat amb una teatralitat absurda i ofensiva, rebaixar per sota de terra la dignitat de tots els catalans … és tan greu que costa de fer-se’n càrrec. Més val que, qui negui o tregui valor al Referèndum d’autodeterminació o/i la Declaració d’Independència, dimiteixi tot seguit de tot càrrec polític deixant pas a altres catalans escollits pel poble que puguin i vulguin formar-ne part.
.
.
Ho signen:
.
Berguedans per a la Independència de Catalunya
conformats a partir de l’1 d’Octubre i el 27 d’octubre de 2017
com a Comité de Defensa de la República

——————————–

Catalunya, La República Catalana” i el seu únic govern legítim.

Només hi ha un sol govern català legítim, el de la República a l’exili a Brussel·les, i en la absència actual d’aquest … el de l’exili als nostres cors.”

“Tot és molt més senzill, només calen una bona dosi d’imaginació i de determinació per portar a la plenitud ben aviat el que van Declarar Solemnement, els 70 Diputats -majoria absoluta- en nom del Poble Català, el 27 d’octubre de 2017 al Parlament de Catalunya.

Cal que el President Puigdemont encari d’una vegada per totes el rol que li pertoca, com ho va fer Tarradellas, que es quedi amb els seus Consellers més directes a Brussel·les, exercint de Cap d’estat de la república Catalana a l’Exili i fent de garant del que va declarar el Parlament i fer-ho amb la dignitat que això requereix, i que a la vegada a Catalunya, Junqueras o els seus delegats pertinents assumeixin el rol i el càrrec de gestors del govern interí gestor de la Generalitat del Principat.

Ambdós, Puigdemont i Junqueras, fent els papers respectius de President de la República i Primer Ministre, dues estructures d’estat que ja estaran apunt per quan la República assumeixi i assoleixi tot el seu poder de gestors de la sobirania plena dels catalans.

Puigdemont des de fora del sistema espanyol i Junqueras i els seus delegats des de dins han de coordinar-se fins a precipitar la ruptura definitiva amb l’estat espanyol, invasor de Catalunya des de fa 303 anys.”

Aquesta possible aposta que jo aportava en forma d’idea constructiva des de fa dos dies i des dels blogs que administro, avui és complementada en un post de Francesc Aguilar del que n’adjunto l’enllaç:

https://blocs.mesvilaweb.cat/FrancescAguilar/?p=270376

Ho repeteixo, Sr. Aguilar:
Totalment d’acord: Catalunya “La República Catalana” i el seu únic govern legítim.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *