BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de novembre de 2017
0 comentaris

La repressió actual és un xantatge pervers contra els Programes electorals del 21D. (CDR*bic)

1 – Ajudar als CDR, fins i tot moralment. 

Què podem fer?
Interesseu-vos pels CDR i tot el que poden fer amb la nostra imaginació i col·laboració.
Apunteu-vos a la Fila Zero de la República: Donar suport moral als CDR.

.
Tenim la Declaració, ara defensem la República!
.
Anem a totes: Procés Constituent i Ruptura.
.
Per defensar la República hem d’usar la intel·ligència i hem de ser sobretot pro actius encara que en algun cas toqui ser reactiu. Conèixer el territori i estar apunt per defensar-nos dels “piolins” és una possibilitat, però fer propaganda dels valors de la República com la igualtat, la llibertat, la fraternitat, la catalanitat, la solidaritat, la integració al país que t’acull i et dona feina i possibilitats reals de qualitat de vida, pa, sostre, treball… i la possibilitat de potenciar i eixamplar tots aquests valors, fins que la República es faci omnipresent i s’ompli de contingut ben a l’inrevés del que els espanyols i les seves institucions han estat fent buidant i obstruint l’autonomia de mica en mica des de fa anys.
.
També hi ha molta feina per fer en el sentit de posar-nos a preparar,  ja ara mateix, les estructures d’estat que el govern resultant de les eleccions del proper 21D serà probablement incapaç de fer, ho dic perquè els programes que ja estant preparant estant sotmesos a la coacció barroera de les porres i les pistoles i metralletes dels “Piolins” i dels Mossos d’Esquadra segrestats ara mateix pel govern espanyol, -l’altre dia eren a la carretera de Manresa, fent un control policial, carregats de pistoles i metralletes com si tots els catalans fossim terroristes, feien basarda i perquè és el que vol l’estat espanyol- i no tenint-ne prou amb les pistoles també amenacen amb el 155 i les imputacions i presons que tot això embolcalla i comporta.. Sembla ben bé com va passar quan es va fer la Constitució del 1978 sota l’amenaça dels militars, això que dic és cert, ho sap tothom menys Europa i molts altres països que no ho volen saber i per això fan els ulls grossos.
.
Per defensar la República hi ha moltes possibilitats d’actuar en equip, sigui aquest equip o CDR més petit o més gran, compost per joves o per gent gran, avis per exemple, també pot ser un CDR d’escala o de barri.
.
L’única condició totalment necessària és estar disposats a organitzar-se i actuar coordinats per defensar de maneres pràctiques la República Catalana Independent, que en el fons correspon a defensar el resultat del Referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i també la Declaració Unilateral d’Independència del 27 d’octubre del mateix 2017, i defensar que una DUI és l’expressió de quina és la voluntat inalienable d’un Poble que ja ha decidit ser independent, el reconeixin o no el reconeixin.
.
O sigui que la tercera lletra dels CDR pot identificar diferents conceptes íntima i seqüèncialment relacionats com Referèndum (que li va donar el nom), República, Declaració d’independència, Proclamació de la República.
.
Les persones tenen dret a la llibertat i les nacions tenen dret a la independència, avui dia, no pas a l’època Romana, una persona necessita reconeixement per ser lliure? Tots sabem la resposta, perquè doncs a la nació li exigim el reconeixement, quan l’únic que cal en un món intercomunicat i interdependent és fer possible el bon tracte econòmic i de respecte de drets i deures? El bon tracte i el respecte de deures i drets sí que és condició natural i exigible a totes les nacions que vulguin ser independents.
.
Els CDR són la nova eina i la nova cruïlla, interesseu-vos i col·laboreu-hi. Als autonomistes els fan por, en fugen com de la pudor.

2 – El cop d’estat amagat i condicionat per la repressió i l’amenaça descarada. (Intenten “QUE NO SE NOTE EL CUIDADO”) 

Els autonomistes i els feixistes espanyols i els espanyols no feixistes també, han orquestrat un nou cop d’estat fred i amagat entorn de la por dels catalans, escarmentats tantes vegades amb tot tipus de repressions furibundes.
.
Aquest cop d’estat autonomista i contraatac contra la Catalunya que està intentant alliberar-se d’Espanya per sempre més s’estructura amb tres potes:
.
1Les porres de l’1 d’octubre, sobretot per espantar i preparar els següents passos, sobretot el pretès i temut assalt al Palau de la Generalitat previst pel dia en que es fés la DUI.

.
2El 155 i l’assalt a les Institucions de la Generalitat del 27-28 d’octubre
.
3 – Les eleccions del 21D,  amb diferents objectius:

3.1 –  Barrar el pas al Procés Constituent, estroncar el nou camí que Catalunya ha emprès.

3.2 –  Anar donant voltes durant anys o tan sols fins allà on els convingui al tema dels presos (veritables hostatges) És una mesura de descarat xantatge per condicionar a la baixa els programes electorals del 21D, per humiliar i castigar als catalans, per tallar les ales de les nostres aspiracions amb l’amenaça de presó pel qui no renunciï a la Independència.

3.3 –  Anar donant voltes al 155, a les institucions autonòmiques sempre segrestades i entrebancades, a la democràcia sempre de baixa estopa,

3.4 – Forçar els polítics catalans i els partits polítics catalans per anar endarrerint la República i portar-els a anar seguint amb el fals processisme del “ja ho anirem fent”, “això va per llarg” o el “hi ha altres sortides que no sigui la Independència” (ho ha dit Carles Puigdemont des de Brussel·les). La Forcadell amb el “tinc la consciència tranquil·la … ?  molts símptomes de la impotència d’un poble sotmès i espantat per la repressió d’un estat secularment enemic de Catalunya i de la Catalanitat, un estat incomplidor i fatxenda. Un bon retrat de l’Europa Comunitària dels Estats Gegants com Alemanya i França.  Una Europa ben galdosa de la qual reneguem obertament. No! de cap de les maneres a una UE així! Millor sols com Suïssa i Israel o amb l’EFTA dels països del nord d’Europa que són gent honorable i seriosa.
.

3 – Resposta Catalana (CDR) ni un pas enrere!
.
Davant de la situació actual només hi ha una resposta: Desenvolupem la República i per fer-ho necessitem una nova eina i per sort ja la tenim, són els CDR:
Comitès de Defensa de la República. Autogestionats i coordinats.
.
Interesseu-vos i col·laboreu-hi.
Apunteu-vos a la Fila Zero de la República: Donar suport moral als CDR.
.
Salvador Molins, membre del CDR’bic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!