BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 d'octubre de 2017
0 comentaris

Declarem la República. El Cant de la Senyera se sent al Palau. Les noies del Cor Jove branden l’estelada. President no ens falli.

El compromís de moment és en mans del President. Aquesta és l’hora culminant per la que hem fet tot el camí.

“Pare Sant, en aquesta hora difícil que no es faci la meva voluntat sinó la teva” (Jesús de Natzaret)

Davant nostre s’obre la terra verge i mil·lenària dels catalans, però hi ha un portal que hem de creuar …

he mirat múltiples instantànies d’aquests anys just passats i he vist …
… he vist despuntar un cel nou i una terra nova, he vist de nou Catalunya Lliure,
he vist el President donar la cara i confiar en el seu Poble que ja no és infant ni adolescent, un Poble que està a punt per defensar la seva nova República sense abandonar la prudència però a la vegada fer-ho amb fermesa, conscient que és un Poble lliure i no vol ser més esclau.

Cap pas enrere President, catalanes i catalans.
Declari la Independència, proclami la República, passi la torxa al Parlament perquè junt amb la seva Presidenta votin la Declaració pretesament suspesa per un diàleg impossible i inexistent.

Espanya ens ataca de nou i ens acusa d’atonomia infidel i díscola, autonomia secessionista i golpista, egoïsta i fins i tot cruel … i en certa manera tenen raó mentre ens mantinguem dins d’ella, com possessió seva i com a supeditats a les seves lleis.

En aquests moments sols una cosa ens separa de la llibertat: la Declaració d’Independència.

Estem a punt de defensar-la, Sr. President, però de moment vostè, només vostè, té la clau, no se la quedi, passi-la a la Sra. Forcadell, l’actual Presidenta del Parlament.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i membre de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa i alcalde honorífic de Venècia, capital de Veneto.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!