A la República les institucions són intocables per l’estranger. DUI aquesta setmana.

A la República les institucions són intocables per l’estranger. DUI aquesta setmana.

Defensar les institucions a ultrança dins d’Espanya (Turull) és la nova pastanaga per despistar als catalans i eludir el compromís del President “Declarar la República i començar a actuar com a Cap d’Estat de la República, Govern de la República i Parlament de la República”. Si el President del Govern i la Presidenta del Parlament i el Parlament mateix no fan això tot plegat haurà estat una farsa i allargant el processisme tornen a trair Catalunya i posar-la novament en mans d’Espanya i d’aquells que fa 40 anys es van carregar el que havia de ser el tercer punt de la Primera Assemblea de Catalunya, canviant l’autodeterminació per l’estatut d’autonomia.

 
La Declaració i Proclamació de la República és la millor manera de defensar les institucions, perquè aleshores les institucions tornen a ser exclusivament nostres. A la nova República tots els enllaços amb Espanya són inexistents i per tan pretendre’ls o actuar en nom d’ells és il·legal.
 
Aquesta setmana toca LA DECLARACIÓ: “República sobirana i independent” President, Forcadell no ens falleu!
 

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*