Aquesta setmana “Declaració i/o Proclamació” el 155 és autonòmic, no es pot aplicar a la República.


Declarar la Independència de Catalunya i Proclamar la República Catalana,
diguem-ho com vulguem però fem-ho!

“l’oportunitat d’esdevenir subjecte polític, actor autodeterminat i protagonista sobirà per a erigir-nos com a interlocutor vàlid a nivell internacional i, només llavors, poder dur a terme totes les mediacions necessàries.” (Laia Estrada)

Ens entretenim amb els símptomes -la febre per dir alguna cosa- -Els Jordis i el 155- i oblidem la malaltia -Espanya-. Curem la malaltia, extirpem el tumor -Espanya- amb la millor medicina: PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA aquest dimarts o dimecres, no esperem el divendres, feina feta no té destorb i pots reaccionar abans no decideixin .

El 155 és autonòmic, no es pot aplicar a la República, ni l’estat amb cap excusa legal pot empresonar el President d’un altre estat, sense incórrer en un acte d’invasió.

Estem apunt per defensar la República mil vegades més que no pas per tonar a defensar l’autonomia subjugada.

Si el President Puigdemont i la Presidenta Forcadell, el Govern i el Parlament no ho fan, ho haurem de fer nosaltres, el Poble de Catalunya que vàrem votar i guanyar el Referèndum.

Amb President o sense President, Catalunya Independent !

Aquesta setmana “Declaració i/o Proclamació”
el 155 és autonòmic, no es pot aplicar a la República.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

————————————–

<La Proclamació: posposada o suspesa>

“Restava la part més difícil: garantir la proclamació de la República Catalana, sense subterfugis, dilacions, ni terceres vies. I va passar el que més temíem. La mediació que (ara) reivindiquen va ser la justificació per a no fer efectiu (o posposar, o suspendre) el resultat del referèndum. I vam perdre l’oportunitat d’esdevenir subjecte polític, actor autodeterminat i protagonista sobirà per a erigir-nos com a interlocutor vàlid a nivell internacional i, només llavors, poder dur a terme totes les mediacions necessàries.

<Els enemics>      L’ombra de la Reforma constitucional es va deixar veure hores més tard, conjuntament amb l’aval de la UE i l’amenaça del 155. I al mateix temps els missatges que intenten justificar allò injustificable em segueixen arribant. A mi i a centenars de milers de persones, imagino. “No serviria per a res declarar una independència que al dia següent cap altre país reconeixerà, no és una paraula màgica que amb dir-la ja està tot arreglat…” …

<Estem apunt>    …. La república que defensem neix dels nostres cossos defensant el dret a votar interposant-se davant forces policials armades fins a les dents, però només si mantenim la mateixa implicació serà real i un instrument efectiu per a la millora de les nostres vides. La República i el procés constituent ens necessiten, és el mateix poble que va defensar les urnes, que va plantar cara contra les detencions de càrrecs públics, escorcolls i setges a seus de formacions independentistes, el millor garant perquè esdevingui una realitat.”

Laia Estrada, regidora a l’Ajuntament de Tarragona per la CUP
https://blocs.mesvilaweb.cat/anselm/?p=275213

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *