Els nostres ens han segrestat la Declaració, volen pidolar-la, perúcs i esclaus. Volen negociar-la, insensats! La Independència no es demana es declara!

Puigdemón, deixa de fer el ximple i proclama la independència.

President, el dia 1 d’octubre ens vas posar als peus dels cavalls, vam patir una repressió duríssima. El dia 3 vam prendre el control del territori. Estan a la presó els Jordis, per culpa de la manca de coratge, teva i de Junqueras. Els mossos no poden actuar fins que tuds el pas. Dia a dia les empreses pateixen la pressió del govern espanyol. Van a detenir el cap dels Mossos …… .i la teva jugant a escacs amb el pocavergonya de Mariano Rajoi.

Si us plau espavila, abans que ens cansem de la situació o que ens rebentin.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *