Puigdemont, Proclami la República i organitzi la Defensa, estem apunt!

Puigdemont, reactivi la Independència i com Cap d’Estat de la República organitzi la Defensa de la República (estem apunt), aclareixi el tema dels mossos, qui està a favor de la República i si n’hi han que estiguessin en contra, ningú ha d’estar on no vulgui estar, il·legalitzi Jutges i Policies espanyols i denunciï Espanya a les instàncies internacionals, faci-ho com a nou estat que s’ho creu al marge de les simpaties que demostrin altres estats en els primers moments, cap estat llevat d’Espanya s’hi ficarà en aquests assumptes. No és fàcil, res és fàcil, però també tot és possible. Estem apunt.

Si EUA va dir que s’entendria amb qui fos interlocutor segons els resultats del Referèndum què esperem en aplicar aquests resultats? no esperem que es facin vells i ningú ja no els tingui en compte.

Una petita força internacional, una petita lliga de països a favor dels Dret a l’Autodeterminació podria ajudar en els primers moments: Eslovènia, Lituània, Letònia, Estònia, Kossovo, Croàcia, Israel, Anglaterra, Finlàndia, Islàndia, Austràlia, Xina, Rússia, Escòcia, Irlanda, Suècia, Suïssa, Noruega, Dinamarca. Perquè no ho tanteja Sr. President, podríem ser un país amic i comercial que compartíssim valors i milloréssim mútuament la nostra bona imatge al món i no tan sols la imatge sinó la tasca de fer un món més feliç i solidari per a tothom.

Avui -ahir- Concentracions també a London, Berlín, Perpinyà, Brussel·les, Andorra, …
amb el lema LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS CATALANS!

Bé! molt bé! però el President està renunciant a les seves obligacions i a la seva responsabilitat, amb l’excusa d’un diàleg que no hi serà.

Puigdemont no té excuses, el Poble ha parlat, ell ha de complir. La gent està disposada per oferir-se de voluntària en assumptes de Protecció civil i de moment com a policia desarmada. Tot el que la Població està disposada de fer-ho il·legalment dins la legalitat espanyola per motius obvis de sedició, etc. més ho farà dins la legalitat de la República Catalana Independent, més protegits i no com a malfactors sinó com honorables catalans,

Sr. Puigdemont no esgrimeixi excuses de por i de violència perquè les persones que van votar “Sí” ja són totes majors d’edat i estan capacitades per a protegir-se, organitzar-se i ser prudents.

President sigui responsable, Declari la Independència, Proclami la República, i organitzi la defensa i la resistència. Nomeni noves seus per a la nova estructura judicial catalana que el Jutge Vidal es capaç de reordenar en tres dies, per dir alguna cosa. Aclareixi quins mossos estan per la República i quins mossos no hi estan. Si hi hagués un gran sinistre geològic això també s’hauria de fer, reorganitzi tots els efectius que tingui i complementi’ls amb voluntariat.

Els catalans som capaços de fer això, l’ANC ho ha demostrat i els Comitès de Defensa del Referèndum també, i encara més coses … !

Crèguim, Sr. President! Proclami la República i així obrirà les portes per al Reconeixement Internacional. Ningú es comprometrà per nosaltres si no som conseqüents i nosaltres fem primer la feina que ens pertoca.

Declari la Independència tal com s’hagi de fer però faci-ho, és urgent!

Tot el Poble està amb vostè per a aquesta tasca urgent!

Tot el poble està disposat, té il·lusió i encara se sent fort i digne, tot i les cares de tristesa que veig per tots els carrers i arreu. Però quan els parles encara se’ls il·luminen els ulls i se’ls tensa la gola.

Ahir va ser un cop molt fort quan van arrestar indefensos els Jordis i el Trapero que havia d’anar uniformat perquè tot el món veiés que l’heroi d’aquell atac terrorista Jihadista  fet contra Catalunya a Barcelona i Cambrils, era tractat per Espanya com un malfactor.

Però infinitament més gran va ser la tristesa de tot el Poble Català quan van veure com vostè mig declarava la Independència del nostre país estimat i en cinc segons la desactivava. Molt més trist … infinitament més trist!

Reactivi President!
Catalunya i els catalans estem apunt. Confiï amb nosaltres.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *