Els defensors de la República ja estem apunt: President no s’encanti, DUI i decisions de sobirania real i útil.

Els defensors de la República ja estem apunt. President no tingui por! “el Govern ha de començar a prendre decisions” DUI i implementació de la sobirania pràctica. Poder Judicial i Policies fidels a la República Catalana, on no arribin ells hi arribarem, amb respecte total però també amb fermesa total, els Defensors de la República que el dia 3 amb la Vaga General us vàrem demostrar que estàvem units i apunt.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

—————–

“Ara s’imposa doncs la necessitat de continuar endavant segons el full de ruta previst. Cal que el Parlament declari formalment la independència i que s’obri el període transitori previst. És a dir, aplicar mesures de sobirania, que en realitat ja s’havien començat a aplicar, com ho fou la pròpia convocatòria del referèndum i l’aprovació provisional de la Llei de transitorietat Jurídica, ara ratificada pel vot popular. S’han d’arbitrar doncs els canals participatius previstos, i alhora el Govern ha de començar a prendre decisions.

No serà fàcil, però com que fins ara no ens han fallat, podem estar convençuts que ho faran amb decisió i amb prudència i que els resultats, encara que sigui paulatins, seran ben visibles.”

(Albert Vila Lusilla, Blog polític i de dèries diverses)
https://blocs.mesvilaweb.cat/Albert_Vila/?p=265640


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*